Esradrs Benimde adetime 8gün falan var kızlar kasığımda batma hissi ve çok baş ağrım mide bulantım var
dhbetul Yaklaşık 10gün önce öğrendim 🥰 yumurtlamanızı biliyorsanız adetten öncede hesaplayıp test yapabilirsiniz
Nfjrj dhbetul canım benim 8 Kasım’da acaba ogrnebilirmiyim test yaptım ama negatif çıktı bu arada adet tarihim 22 kasim
Sevgi2023 Mnos-332 bende erken gebelik testumde boyle cikti ilkindr hafif 2gun sonra belirgin di bugun yani
Amanguzelyavasyuru Esradrs 2 gün kala pozitif gördüm dahada test yapmadım doktorada gitmedim hayırlısı olsun
Mrvm005 Sevgi2023 hayirli olsun bence var ama cok erken de degil ki ben 4 gun once bu sekilde öğrenmiştim. Bide duzenli mi adetin o da onemli
dhbetul Nfjrj erken gebelik testi alıp deneyebilirsiniz eğer geç döllenme vs olmadıysa çıkar inşallah
616171_ Esradrs yorumlara bakarsak herkes daha erken öğrenmiş ama ben geciken adetimin 5. gününde test yaptım silik çizgi çıktı sonra emin olmak için 2 gün sonra yaptım tekrar silik bir çizgi çıktı
Htckrlp Adetime 4 gün kala öğrendim , adet gününe kadar da her gün test yaptım çizgi giderek koyulaştı 😌