sedanur_bpr0 Esradrs Adet olacagim gün silik çizgiyle öğrendim. Adetime 2 gün kala negatif görmüştüm.
Sbha_13 Esradrs ben 2 gun kala ogrendim gebelik testiyle cift cizgi kirmizi 2 3 gun oncede erken yapsaymisum gene çıkarmış
Umutluol sedanur_bpr0 gerçekten mi ya ben de 2 gün varken akşam test yaptım negatif çıktı ama hissediyorum.. çıkar mı acaba adet günüm yarın
Mrvm005 Sevgi2023 hayirli olsun bence var ama cok erken de degil ki ben 4 gun once bu sekilde öğrenmiştim. Bide duzenli mi adetin o da onemli
NovaVina_ Valla millet ne kadar sansli 😅 benim gecikmenin 7. Gunu hala negatif goruyorum. Belki de yoktur kabullenmem lazim. Bekliyorum reglimi
Mnos-332 Sevgi2023 üstteki ilk yaptığım 2 gün daha bekledim tekrar yaptım daha belirgin oldu ilkine göre kan verdiğimde 27 çıkmıştı
Sevgi2023 Mnos-332 bende erken gebelik testumde boyle cikti ilkindr hafif 2gun sonra belirgin di bugun yani
Mrssmugee ben adet olacağım umuduyla beklerken arkadaşım rüyasında görüp bana mesaj attı günüm baya geçmiş tabi ben farkında değilim bir test yaptım hamileyim ben şok oldum 2 aylık mış .)