umrumdadegil Premsesko benim çoğu şey tamam artık birkaç kıyafeti eksik ana kucağı falan ufak tefek şeyler kaldı beşik falan önceden aldık zaten
Filizsz Premsesko benimde kuyruk sokumu agrim var ve geçmiyor çok kötü bi agri arada belim sırtım a da vuruyor ilk kızımda boyle değildim şuan ki bebiste kiz bunda da bel agrisindan kalkamıyorm ne zor bu hamilelik allahm mm, 🥲
2erkek1kiz Premsesko rahminiz büyüyor ve bebek göbek delıgınızın üstüne çıkıyor Buda tabiki sancılı bir süreç suanda 30+1 im resmen göğüs kafesımın altında biryeri var baskı yapıyor Buda beni dik oturtturmuyor 28 itibarıyle tam anlamıyla göbek delıgınızın üzerine çıkmış olucak 🫣🫣
Premsesko 2erkek1kiz evet ya bu günlerde göbek deliğimin çevresi ağrıyor ve orda da sık hissediyorum 🥲 korkuyorum ilk gebelik olunca birşey olacak diye
umrumdadegil Premsesko aynen anca yetiştiririm bende heralde belki de 2 haftaya başlarım bilmiyorum bel ağrımdan fazla iş yapamıyorum çünkü ufak ufak hallederim belki
Cucu_01 @Premsesko canoo bende bugün solumda hafif ağrı girdi bide kayınvalimdeydim bütün gün misafirleri vardı bebeği sabah çok hissetmiştim hareketliyfi oraya gittik eve geldik hiç hissetmedim bebeği şuan bi uyandım yokladkm sanki bişi hissettim gibi ama normal mi ya 🙄
Premsesko Cucu_01 canımmm nerelerdesin 😂 ayyy bende bazen öyle oluyorum durgun oldu mu aklım orda kalıyor
Premsesko Cucu_01 şeninde bazen karnının üstü çok gergin sert oluyor mu ya göbekten üstüm davul gibi oluyor bazen
Cucu_01 Premsesko cano bugün iyi uykum vardı gündüzde zaten akşama kadar kaynanamdaydık kendime gelemedim ajaja🤣
Cucu_01 Premsesko ama bazen yürürken eğilirken o sertlik beni yavaşlatıyor krem sürüyorum ovuluyprum falan eh işte yalandan rahatlatıyor 😅😅