Minikmucizemibeklerkeen Faile10 evet olablir bazen bos telas yapiyorum 🙈 Hayrlisiyla insaallah, erkek bizimkide bakalim 💙
Tweetybaby Minikmucizemibeklerkeen doktorunuza şaşırdım doğrusu ortalama 500grmlık bebek 22 haftalıkta tabiki tüm hareketlerini hissedemezsin 26.haftadan sonra hissetmezsen üzül
Minikmucizemibeklerkeen Tweetybaby kendi doktorum degldi gittigim doktor 380 gr bebek oyle dedi valla bilmyorum 😂 Ama cidden braz tuhafti kendisi 🙊😂 Saglkli olsnda gec hissediyim 🤲💙
Tweetybaby Minikmucizemibeklerkeen gerçekten 400grama yakın bebeğin böyle her hareketini hissedeceğimizin garantisini vermesi şaşırtıcı aynn doktor unutmuş galiba bende hemşireyim bu arada😘🙏🏻 Hayırlı geceler
Binyaminannesi Minikmucizemibeklerkeen benimkide tatliyi agzima degdirmemle tekmeliyor gören hayrete düsüyor bide kalabalik sesleri fazla seviyor babasinin elini hissediyor 🤷🏻♀️
Binyaminannesi Minikmucizemibeklerkeen inşallah ama ismiyle çağır ismine alışsın yapabildiğince onunla konuş ben bir aralar karnıma ışık tutuyordum daha fazla hareket ediyordu
Meryem74 kuyileyla ben 83 le hamile kaldım şu an 94 kiloyum 28 haftalık kilo ile alakalı değil bence 22.23 haftadan itibaren hissediyorum belki yoruluyorsunuzdur 26 daha net hissedersiniz
kuyileyla Meryem74 malasef yoruluyorum evet bunu kabul ediyorum. ☹️ Evde iş yapmadan pek duramıyorum. Durmam lazım ama olmuyor.. omdan dolayı da hissetmem geç sürmüş olabilir evet.
Minikmucizemibeklerkeen Binyaminannesi evet ismiyle seslenyorum konusuuorum anlatyorum 🙈 Gurbetteyim evde aksama kadar yanliz olunca iste ondan baska ugraşım yokki 😊 Isık olayni bilmyodum hic duymamistim bunuda denicem hareketlendkten snra 😍
Sonkayalar Minikmucizemibeklerkeen canım ılk gebelıgınse 24. Haftaya kadar hıssetmemek olabılırmıs bende kıloluyum 83 le hamıle kaldım 23 haftalıgım 91 oldum ama hıssedıyorum ıkız gebeyım 19.haftada hıssettım ılk sende hıssedersın