Minikmucizemibeklerkeen Kızlar 22+4 günlügüz , bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum yani bir kaç kez böyle hızlı sekilde kalp atısı seklinde oldu, doktora söylediğimde hissedersn nasl hissetmiyosun biraz kilon var ondan olablir dedi ama bu kadae geç şekilde hissetmemem normalmi acaba yada anlamiyomuuum 😑
Lilaalya Minikmucizemibeklerkeen kilon ne kadar ki canım benim kuzenim de kilolu ve bebeğinin hareketlerini dışardan bile görüyoruz bu arada 26 haftalık o
Kubracls Minikmucizemibeklerkeen birkaç haftaya daha net hissedersin canım telaş etme benimde kilom var o kendini öyle bir hissettiriyor ki dünya duruyor sanki strese sokma kendini bebişini ☺️
Faile10 Minikmucizemibeklerkeen canım bir arkadaşım 7. Aya kadar hissetmedi plesenta konumu falanda etkiliymiş sanırım. Endişelenme hiç, bebeği kızdı birde :) kız erkek farklı olur falan diyolar
Tweetybaby Minikmucizemibeklerkeen doktorunuza şaşırdım doğrusu ortalama 500grmlık bebek 22 haftalıkta tabiki tüm hareketlerini hissedemezsin 26.haftadan sonra hissetmezsen üzül
Minikmucizemibeklerkeen Lilaalya yani 86 kiloyum hamileligimde 3 kilo aldim sadece 4 haftaya kadar braz daha netlesir sanirim ama bilmyorumki 🤦🏻♀️
Lilaalya Minikmucizemibeklerkeen inşallah canım sen bol bol dinlen çikolata ye annesi o hareketlendiriyormuş
Hiradila Minikmucizemibeklerkeen aynı durum bende de var canım panikledim ama o arada hissettim sonra yine yok artık yavas yavas hissedersin 24 25 daha hissedilir oluyor
Minikmucizemibeklerkeen Lilaalya yiyorum yiyyorum snra uzaniyorum beklyorum, konusuyorum sesleniyorum ismiyle ama yok ya cok uslu yada tembel 😂
Binyaminannesi Minikmucizemibeklerkeen benimkide tatliyi agzima degdirmemle tekmeliyor gören hayrete düsüyor bide kalabalik sesleri fazla seviyor babasinin elini hissediyor 🤷🏻♀️
Minikmucizemibeklerkeen Lilaalya 🙈 yaa kötülgüne demiyorum beklyorum onun icin neler ceke çeke bugune geldik artm hissediyim istiyorum cok merak ediyorum yani iyimi acaba soylemi acaba böylemi kafamda bin şey dönüyo 🤦🏻♀️😂😂😂
Minikmucizemibeklerkeen Kubracls insaallah insaallah caniiim heycanlaniyorum iste elde olmadan 🙈 Bekliyorum hayrlisiyla kendini iyice hissettirsede bilsem 😍
Lilaalya Minikmucizemibeklerkeen aynı sorular bende de var ama benim ki daha küçük ama ilerleyen zamanlarda hissedersin hatta uyutmuyor diyenler bile var 😊
kuyileyla Ben 26 haftalıkken tam hissetmeye başladım. Senin gibiydim niye hissetmiyorum niye oynamıyor felan. Çikolata her bebekte işe yaramıyor malasef bazı bebekleri uyutuyormuş çikolata ☺️ Benimde biraz kilom var 79 um bence biz yağ tabakasından sebep hissedemiyoruz pek 😂😂😂
Minikmucizemibeklerkeen kuyileyla aynen kilolari alirken hic dusunmemisim 🤦🏻♀️😂😂 Yok bizimki masallah hareketlenyo yani ultrasona giderken yiyorum icerde atlyo zipliyo ama bana gelince nazlı 🙈 Insaallah hissederm bende yakn zamandaa
Meryem74 kuyileyla ben 83 le hamile kaldım şu an 94 kiloyum 28 haftalık kilo ile alakalı değil bence 22.23 haftadan itibaren hissediyorum belki yoruluyorsunuzdur 26 daha net hissedersiniz
Aslhnskl Bende 27 haftamdayım son günlerde net hisseder oldum dışarıdan da denk gelindiğinde görünüyor. Ama bi kaç hafta öncesinde bi hissedip bi hissetmiyordum endişelenşyordum hep. Bu hafta bile ara sıra öyle oluyor. Ama doktor muayenede o kadar haraketli ki eli dursa ayağı durmuyor ölçüm yapamıyorum dedi. Ve ben oan okadar haraket ettiğini hissetmiyordum mesela. Sağlıkla kavuşalım inşallah
Minikmucizemibeklerkeen Aslhnskl evet bizimkide oyle doktor sen hissetmyosun dye o kipirdamiyo degl bak hic durmuyo flan dedi 🙈 Insaallah insaallah saglkla hayrlisiyla 🤲🤲🤲
kuyileyla Minikmucizemibeklerkeen ultrasonda hareketleri ben de görüyorum bacaklar sallanıp duruyor ama ben hiç hissetmiyorum 😂 bir kaç gündür minik minik tümsekler yapıyor karnımda. Hiç telaş yapma senin gibi herkese sorup duruyordum herkeste inadına hissetmen lazım artık diyordu 🙄 hııııhh hissettik işte sonunda 26 haftalıkken.
Minikmucizemibeklerkeen Faile10 evet olablir bazen bos telas yapiyorum 🙈 Hayrlisiyla insaallah, erkek bizimkide bakalim 💙