Acı eşiği çok düşük olan biri olarak bu kadar zorlanmamıştım bünye meselesi biraz sanırım bende ilk oğlumu sezeryan yaptım spinalli 08.53de kucağıma almıştım uyuşukluk geçmesi tamamıyla akşam 5 i falan bulmuştu o saate kadar keyfini cıkardım bebeğimle ilgilendim sarmaş dolaş oldum misafirlerle sohbetimi yaptım kahve keyfi yaptım (baş ağrısı için) uyuşukluk geçmeye başladığındada hemşireler yürütmeye geldi ilk geldiklerinde 1 adım attım yığılır gibi oldum başım çok döndü hemen oturttular meyve suyu falan içirdiler tabi ki canım yandı adım atarken ayağa kalkarken falan dikiş yerlerim acıdı ama otururken yatarken hic sorn yoktu 10 günde tamamıyla toparlandım dışarı bile çıkıyordum gezmeye bazen evde bunalıp anneme diyodum ben bunaldım bi hava alıyım geliyim sanırım acı durumu kişiden kişiye değişiyor bide ikinci sezeryan daha basit olur derler ama bilemedim inşallah tez zamanda iyileşirsin parol iç sık sık günde 4 keze kadar içme hakkın var öyle öyle iyi olursun canım bol bol zorda olsa yürü yatarsan hiç iyileşemezsin