Bbbsr Kızlar öncelikle sezeryan doğum bekleyen ve korkanlar okumasın.. 11.11 de sezeryan oldum spinal verildi belden iğneyle hiç acımadı sonra ayaklarda sıcaklıkla uyuşma başladı. Bir beş dk sonra benim mide bulantım oldu ve tansiyon düşmem çok kötü hissettim hemen bana bi iğne yaptılar geçti bulantı. Sonra doktorum hemen bebeği cıkardı ve sedasyon verdiler biraz. Ben ameliyat sonuna kdr hiç bişey hissetmedim. Odaya cıktım 1 2 saat sonra agrılarım başladı.. ama ne agrıı. Zaten ikinci sezeryanım ve ilkinden biliyorum berbat agrılar. Yalvarıyorum ipne yapın diye agrı kesici diye yapmadılar zamanı gelmedi dediler. Karından rahime bastırdılar 4 5 kes gelip gelip o baya bi acı veriyor. Sonra bir iki agrı kesici yaptılar azcık geçiyor ama daha sonra Tüm gece heryerim agrıdı yatak resmen diken gibi battı vücuduma. Hiç uyumadım bebek bir yandan sütümde gelmedi mama verdik. Sabaha kadar tam bir eziyet. Bu arada gazımı cıkardım. Ertesi gün yani bugünde büyğk tuvaletimise yaptım cıkmadan. Yürümek tam bir eziyet tam. Hayatımda daha acı veren bişey yaşamadım. Hala daha cok zor yürütorum sırtlarım agrıyor nefes alamıyorum yürürken. Kızlar kısaca bu agrılar nezaman geçicek Allah aşkına 😞
Kaderrhamza Bbbsr Allah yardımcınız olsun inşallah ilk oğlum normal oldu normalinde zorlukları ağrıları var şimdi ikinciye hamileyim öyle korkuyorum ki inşallah bian önce atlatırız agrilarimizda diner
Tsrhlya Bbbsr Ben de sezeryan oldum ama sizin kadar ağır geçmedi 10 gün net ağrı oluyor yürümek hareket etmek çok önemli
Mavideniz26 Bbbsr 10 gune iyileşirsin yaşadigin seyleri bende yaşadim ama sezeryan boyle birsey zaten , bebegine kavuştuktan sonra unutuyorsun tum aciyi,birde cok yuru ne kadar uzanirsan,otursan o kadar agrin cok olur yuruş cok iyi geliyor
damla097 Bbbsr bende sezaryen oldum spinal anestezi evet ağrı çok oluyor ama herkesin ağrı eşiği Farklı tabi ben hemen ayaklandım ve hastanede ne kadar ağrım olursa olsun kendimi zorladım yürüdüm onun faydasını gördüğüme inanıyorum ve kesinlikle kurtarıcım korse oldu sizinde en kısa zamanda ağrılarınız diner inşallah 🙏🏻🌸
gamzee07 @Bbbsr çok geçmiş olsun benimde ikinci sezaryan olcak bol bol yürü arısı azalır sıcak çorbalar iç bol bol su 🤲🏻
Busraaylmz19 Bbbsr canınız ne kadar acırsa acısın yürümeden iyileşmezsin bol bol yürümeniz gerek kendinizi iyi hissettiğiniz her an yürümelisiniz canınız yanacak ama acı sizi iyileştirecek çok geçmiş olsun
Esraaaaacun Bbbsr bende sezaryenn oldum öncelikle tamamen pozitif olun ve bol yürüyüş yapın yürüyüş yaptıkça hafifliyor ağrılarınız ben 4 yada 5. Gün mahalleyi turladım 😀yürüyüş çok iyi geliyor
EbruBoluKaya 10.11de genel anestezi ile sezeryan oldum cuma günü. Bugün çıktım evdeyiz şuan. Sadece ilk kalkışta çok zorlandım ama şükür bol bol yürüyüş ve su ile iyiyim. Bugün geldim duşumu aldım ağrı tabiki oluyor ama ne kadar çabuk iyileşmeye çalışırsanız iyi geliyor.
damla097 Bbbsr doktor bana takma vs diye birşey söylemedi bende sormadım taktım inanılmaz rahatladım diyebilirim ama sizin doktorunuz takma dediyse takın diyemiycem ama zararı olucağını da düşünmüyorum
Nazlimom Bbbsr bende büyük tuvalete 4 gün çıkamadım her gün kayısı hoşafı içmiştim ama nafile en son doktoruma yazdım dupalac şurup içmemi söyledi ertesi gün çıkmıştım kabızlık benide cok zorlamıştı geçmiş olsun canim
Zeyd_Mom_22 damla097 aynen bende de öyle olmuştu korse takmak hayat demek o olmasa yürüyemezdim iş yapamazdım onu takdığında hayat var sanki👍🏻 bende hastanede takıp geziyordu erken iyleştim. Bizde doktor hemşirledi görevlendirmişlerdi. Narkozdan sonra ayağa kalktığımda onu takmışlardı aşşırı rahat. İnşAllah 2 cisindede rahat olurum.
Serendipty Bbbsr ağrı olması çok normal değil mi ameliyat oldunuz sonuçta biraz zaman verin kendinize hemen ayakşanıp günlük hayatınıza devam edecekmiş gibi mi düşündünüz?
Bbbsr Serendipty tabiki hayır ama siz sezeryan agrısı yaşadınızmı bilmiyorum bu öyle kesik agrısı vs değil. Sırtımdan popomdan nefes almamdan dikişlerimden omuzlarımın agrımasından heryerim öyle agrıyoki artık dayanamıyorum. Göğüslerim yara oldu onun agrısı bi yandan bi yandan bebek memeyi tutamıyor okdr zorki. İlk cocugumdada aynılarını yaşamama ragmen insan unutuyormuş gerçekten zamanla oyğzden bende unutmuşum bukadar agrıyı