S_B6606 051020antalya son 46 🥰 isime daha karar veremedik ne yazikki ilk bebegim kızdı simdiki erkek bende de ilkinden kalan fln olmadi maalesef herseyi başa sardık 😂 hastane cantasi yikandi utulendi icine yerleştirmeye eriniliyor😂
1MutluAnne11 051020antalya ay çok heycanlıı rabbim hepimizi beklediğine tez vakitte sağlıkla kavuştursun son 105 Duru ma kavuşmaya az kaldı hazırlıklara da yavaştan başladık haftaya Allah nasip ederse arabasını ve yatağını alıcaz 🙏
Buseerdem1 051020antalya son 62 alışverişin %85i bitti Biberonu emzigi vs o tarz eksikler kaldı artık isim de Ekrem Aras 💙👨👩👦
ArifeEl 051020antalya son 80… ama sürekli yatıyorum, rahim ağzı kısalığı sebebile. Zaman bir az geç gidiyo ama çok şükür yine de. Allah bütün hamişleri sağ salim bebişlerine kavuştursun
Bussraablg Son 81 🥹 hüzün mutluluk herşeyi karışık yaşıyorum 🤭 hazırlıklar yavaş yavaş devam ediyor 🥰
Tinii_minii_mom Son 98 benimde bugün. Kasım indirmiyle baya şey almaya çalıştım ekonomikman baya zorlandık bu ay ama yarıladık. Büyük şeyler kaldı dolap araba ateşölçer hastane pijaması gibi onlarada hala karar veremedim ya