berenn02_ 121 günümüz kaldı sezeryan olacağı için daha az kaldı çok şükür ilk bebeğim kız buda kız oyuzden ablamizin küçük kıyafetleri ile idare edeceğiz sadece iki takım hastane için aldım öyle daha almam heralde 💕🤭
berenn02_ İsim olarak da ilk kızımın ismi berensu bununda Nasip olursa Zeynep erva koymayı düşünüyorz
123bebek-21 e_blue_sky_a bizim de son 108 henüz hazırlıklar bitmedi ismimiz de inşallah efnan olucak 🥹♥️
123bebek-21 e_blue_sky_a teşekkür ederim benim de karar vermem baya zor oldu ama sonunda çok şükür karar verdim 🥹
Nur_Alp e_blue_sky_a Aramızda iki gün var ve benim de ilk gerçekten hiç bitmiyor hazırlık ne görsen ilk bebek heyecani sürekli bir ihtiyaç gibi geliyor 😍 Sağlıcakla gelsinler inşallah
e_blue_sky_a Nur_Alp benim de ev küçük ve malum istanbul dışarı bebek kıyafeti asmak istemiyorum kış günü. O yüzden kolay kurumaz diye giysiyi bol alıyorum lakin baya pahalı. Napalım sağlıkla gelsinler de
monarosamommy 051020antalya Son 28 gün Allahın izniyle hazırlıklar bitti sayılır oğlum olacak Muhammed Gökay 🤍 Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻🤍
Tugcegurdal_ 051020antalya son 50. Eksikler bitti yerleştirmeye başlamadık henüz:) Atlas olacak adımız da🥰
Merveyldrm123 051020antalya son 80 gün 😍💙 tüm hazırlıklarımız bitti çok şükür 🙏🏻 odasını düzenleyip çantasını hazırlamak kaldı sadece😊
Mlke_plt 051020antalya son 104. Aden Liva geliyooo💝 hazırlıkları devam ediyor ama hiç bitmiyor sürekli bir eksikle karşılaşıyoruzz ve her şeyi alasım geliyor🤣
Gamzem2323 Bizde 40+2 günümüz doldu ama hayla gelmiyo fazladan gün saymaya basladik 🥰🤣🤣🤣 ARPASLAN gelirse oglum insallah