Sevval41 051020antalya son 73 daha hiç bir hazırlık yapmadım 😂 sadece iki tane hastane çıkışı aldım ilk oğlum 14 aylık olduğu için onunkilerle idare edeceğim. İlk oğlumun Alperen Turan, doğacak olan oğlumada Salih Tuğra düşünüyoruz inşallah hayırlısı
e_blue_sky_a 051020antalya son 104üz. Hazırlık bitmez ilk çocuk olunca, ilkinden kalan eden de yok 😀 bu ay baya giysi aldım 0-3 ve 0-6… aralıkta alışveriş biter ocak başı da giysilerimizi yıkar, çanta yaparız diye düşünüyorum 😀
sevaldqn1 051020antalya 18 günümüz kaldı normal doğum düşünüyorum ne zaman olur belli değil nehir düşünüyoruz🫶🥹
051020antalya e_blue_sky_a bizim ilk bir kızım olucak inşallah ismi Ayliz düşündük🥰 ilk olunca ne alacağımı da hiç bilmiyorum 😄
123bebek-21 e_blue_sky_a bizim de son 108 henüz hazırlıklar bitmedi ismimiz de inşallah efnan olucak 🥹♥️
Nur_Alp e_blue_sky_a Aramızda iki gün var ve benim de ilk gerçekten hiç bitmiyor hazırlık ne görsen ilk bebek heyecani sürekli bir ihtiyaç gibi geliyor 😍 Sağlıcakla gelsinler inşallah
e_blue_sky_a 051020antalya yenidoğan lar 1ay bitince küçük kalıyormuş. Bebeği olan birçok arkadaşla anket yaptım gibi 😀 0-3ler yenidoğana uygun ve Bi süre giyer ama bence 3-6 ya ağırlık vermeli bebek içinde rahat eder.
051020antalya rumeysaaa- trendyoldan aldım çoğunu kıyafet almadım ama daha. ıslak mendil beşik ana kucağı gibi şeyleri aldım
xxR4bia 051020antalya son 65🥲 kıyafet olarak hemen hemen tamamlandı onun dışında bez ve ıslak mendilini bir de çantam ile port bebesini aldım diğer bütün eksikler duruyor onları da bu ay tamamlıycam inşallah 🤭 kızım olcak inşallah ismini de Asya koyacağız🥰🥰
Ikimelekannesi_ Son 92🫠 “Ömer Alp” İlk kızım oldu şimdi de erkek birçok şeyi kızımda ortak almıştım ama yine de hastane Çıkışı fln aldım bklim.kizim yeni doğan hastane Çıkışını bile 6 aya kadar kullandı bunda ne olur bilemem ama😁
Cocuk_Gelisimci_Anne Ikimelekannesi_ benimde son 92 🌺 bı oğlum var 3 yaşında ikinci oğlumu kucağıma alacağım Allah’ın izniyle 🌺
Eminefidan Son 99 😊🌸 isim olarak net birşey belli değil aslında ama İlay düşünüyoruz kızıma. Hazırlıklarımiz tam değil ama çoğunu hallettik birkaç eksik var 🌸🙈 bu gün kontrolümüz vardı kızım gülümsedi bize mutluluktan havalardayiz şuan 😂