Damla21koksal Kızlar bu ara buna taktım bebekleri o doğdukları sıvıyla falan giydirip öyle getiriyolar gibi görüyorum siz neler yaşadınız?
Ozlemsvr Damla21koksal geçen biri de dedi de devlette ve özelde değişebiliyormuş bu. Devlette öyle yikamiyolarmis ama özeller yıkıyor dediler. Bu bi tabaka var ya o çocuk için sağlıklı diye bazıları yıkamıyormuş Benimde ilk gebeligim valla benim de pek bilgim yok. Durayım surda 😊
Yokk Damla21koksal özlde yaptm ilk doğumu yıkamıyolar canm siliyolar vernksli bebeğin vucut ısısını koruyo iki gn snra yıkadık ewde 🙏😍
Damla21koksal Selimunl özel de de bazı hocaların instagramlarinda denk geldim kafam karıştı benmde canm
Kubish Bebek eve geldikten sonra hergunmu yıkanır yoksa 2 güne birmi acaba? Her gün yikasam hasta olurmu ki surda doğmasına 18 gün kaldı erken gelmez ise.
Tugcetaylanliyadua Kubish Normalde hergün yıkanır ama şu an kış olduğu için ben 2 günde bir yıkıyorum.
Mgyldrmzclk Kubish evin sıcaksa hastalandırmam yıkarım dersen ayrı ama bence her gün yıkama üşütür kış ayı sonuçta
Elfnannesi Kubish hergün yıkanmasına gerek yok cnm😊 Helede kış günü daha dikkatli olmalısın ve banyo süresi 5 dakikadan uzun olmamalı kış günündeyiz havalar soğuk 3 4 günde Bi yıkasan yeter yazın yıkarsın hergün😊
Ryurts Kubish gobegi dusene kadar bez islatip islatip silinmesi gerekiyor. Ozellikle boyun kismi. Gobegi dustukten sonra yikaniyor
Gizemsongul Yikanmamasi gerekiyor diye biliyorum. Cildinin uzerindeki beyaz tabaka gitmemesi icin. Faydaliymis o. Bogek bagi dusene kadar yikanmaz demisti geçen gun biri ama emin degilim. Yikamazsakda islak mendille sileriz artik napalim
mrshavva Benimde ilk gebeliğim ve ben yıkatmayı düşünmüyorum doğduktan sonra ne kadar kalırsa o kadar iyi kuzenim çocuk gelişimi okudu oda yıkatma dedi