bdenerigokce yamanagihan 39 olucam birazdan hala jilet🥰😂 geçen hastaneye yattım, eşime gitmeden dedim bak nasıl ayıp olur bakmadı daha geçen aldın dedi, sancın var duramayız daha fazla dedi öyle çıktık😂 ne halde bilmiyordum ebeler de bişi demedi😂😂😂😂
tugbadurmaz34 yamanagihan bende sadece jilet kullanıyorum 4 e girmek üzereyim sonlara doğru eşler devir alacak gibi bence 😁
hunilimom yamanagihan uzun süredir jilet kullanıyorum 😂 iki doğumda da gitmeden iki dk hemen duş alıp jilete gördüğüm kadariyla vurdum gittim
Aycaatl yamanagihan en büyük sıkıntım bugün bile stresten geberecektim. 3. Aya kadar ağdaya gittim fakat çok hassaslaştığı için ve acıdan ıkındığım içjn devam etmeye korktum. Son 3 aydır dq jiletle devam ediyorum ama olacak gibi değil. Başa çıkalamayacak hale geldi doğuma kadar nolur napıcam bilmiyorum
yamanagihan bdenerigokce utandım ama yapacak bir şey de yok maalesef iyisiyle kötüsüyle hastalıkta sağlıkta diye imza attık o kadar,😂
Boncukk123 bdenerigokce 😂 ya canım valla biz kadınlar sancıdan cok görürseler ayıp olur diye düşünüyoruz ya ☺️ benim de aklımda hep o ya o zaman pis olursam 😂
Salda bdenerigokce Hamamotu tozu var aktarlarda. Onu kullanabilirsiniz bir zararı yok diye biliyorum. Çok pratik oluyor.
happyson tugbadurmaz34 Ay ben sağ kolumu alamıyordum eşime ağdayı yapıştırayım sen çeker misin dedim amca oğluna bağlamayalım istersen çekemem ben kuaföre git dedi 😅 özel bölgede rica etsem ne der düşünemiyorum
Beyzanrkrkmz tugbadurmaz34 ben 8. Ayımı bitiriyorum ama çok şükür kendim alıyorum ya hayatta eşime aldıramamm😂😂
tugbadurmaz34 yamanagihan eşim dışında herkesten utanırım kuaför yakın arkadaş vs kız en çok eşimiz görüyor ne olacak 😂😂😂 yeni mi evlisin bu arada
Kelebekmisaliihayat yamanagihan niye ? Utanılacak bir şey değil ki? O kısma bizden daha çok hakim eşler 🤭 kıl tüy jilet konusunda da daha uzmanlar 😂
yamanagihan Kelebekmisaliihayat orası öyle tabi ama hamilesin ve eşine oranı açıyorsun gel beni traş et diyorsun 😂 garipp
ElifKarata tugbadurmaz34 ay ben eşimden hala utanıyorm🤣🤣🤣 6 yllk evliyiz hala daha diyemiyorum yardım edermsn aynanın karsisinda yapıyorum
Kelebekmisaliihayat yamanagihan bi keresinde teklif etti , ben yapayım diye. Yok dedim ben yaparım. Ama karnım büyüyünce mecburen yapacak. Bıyıklar uzayınca bana -dayi, gel bıyıkları alayım diyor- 😂 tüyleri almaya benden daha meraklı
annelik_4 yamanagihan kız eşim benden daha çok utanıyor 3 aylığım daha göbek yok ben yapabiliyom ama göbeğim olunca sen alcksin diyom yok ben yapamam utanırım diyor napcz 😂😂
tugbadurmaz34 yamanagihan sen bi 3-5 seneyi gör utanma kalmıyor 6 ayda bende utanırım tabi 😂😂😂🧿 şaka bir yana bizim 7. Yılımız yarın utanmam ama çok zor kalırsam son haftalarda ancak o zaman aldırırım
Edihac yamanagihan bencede ikisi ayrı 4 yıllık evliyim ilk hamileligimde de yaptırmadım şimdide yaptırmadım 7 ay bit cek
Kader2509 Kızlar yalnış anlamayın bir şey sorucam hamilelikte ilişkiye girmek bebeğin gelişimi için iyi diye bir şey var mı
yamanagihan Kader2509 son haftaya kadar girebiliyorsunuz ilk başlarda bi risk yoksa ama öyle sert değil nazikçe eşinizle anlaşın öyle rahatç yapmaya çalışın
Beratelifnr Kader2509 bebekle değil daha çok doğumla alakalı doktorum bana be kadar çok ilişki o kadar kolay doğum demisti
tambirleydi Benşm jilete garip bi şekilde alerjim var gibi kollarıma bacaklarıma jilet yaptın iki haftadır kaşınıyor 🥺 ağdaya kuaföre gidiyorum yarıj yine gidicem 35 haftalığım
Slc tambirleydi bende 35 içindeyim bacağımı komple epilasyon aleti ile aldım aglayarwk o kader hasssasti tenim. Kol altima ağda yapaamdm herşey canımı actyo
Zehraaaacan tambirleydi erken bence benden gitim 36 haftalıkken hatta 1 2 hafta arası geçti belden aşağı yer yer çıkmaya başladı hastaneye gitim utandım
0237 yamanagihan bende özellikle hamileliğin son haftası öneren doktor gördüm rahim ağzının yumuşamasını sağlıyor rahmin açılmasını kolaylastiriyormus ama önceki haftalar değil son hafta