Lilaalya Birkucukanne 16+3 olduk bitmişti ama yeniden başladı idrar yolu enfeksiyonu var o yüzden olabilir dedi doktor 😔
Tubakrts Birkucukanne 17+5 iz ama hala sabah bulantım geçmedi. Asla aç kalamıyorum acıktığım an öğürmeye başlıyorum o günüm mahvoluyo. E bazen gün içinde de çok midem bulanıyo ama artık sürekli bi bulantım yok çok şükür
efsanee_ Birkucukanne benm geç başladı 14 e girdik hala kusuyorum midem bulanıyo. Sabahları uyanmak istemiyorum artık yaa 😭😭
Birkucukanne Lilaalya benimde vardı bir kerelik ilaçtan verildi ve geçmişti fakat şu an uykumdan uyandıracak bir sancım var
Birkucukanne Bihilal sizin doğuma az kalmış bitti bitti diye teselli verebiliriz 🤗😂 şaka bir yana sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah 🤱🏻
Bihilal Birkucukanne ay amin inşallah cnm benim ya Rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🥰
Birkucukanne Bihilal Bihilal amin amin inşallah daha 3. Ayımızı yeni dolduracağız fakat şimdiden rüyamda doğumu görüyorum psikoloji pert 😂🤗
Birkucukanne Tubakrts Tubakrts benimde aynı şekilde hala öğürerek uyanıyorum bazen sabah ilacımı uykum dağılmasın diye gözüm kapalı içip geri yatıyorum bulantıyı hissetmemek için . Aslında aşırı acıkıyorum ama acıktığımın yarısı kadar bile zor yiyorum allah yardımcımız olsun ya valla 🤭😔
Birkucukanne efsanee_ efsanee_ valla bizde öyleyiz ne yalan söyleyeyim acıkarak uyanıp öğürerek geri uyuyorum bulantı için 3 ilaç değiştirdim hepsi daha kötü yaptı bakalım kaçıncı haftaya kadar devam edecek 😔
Birkucukanne Sevgi93 internet sitelerinde nadiren doğuma kadar kusan anneler vardır diyenleri getirin bana uygulamanın yarısı doğuma poşetle girecek anladığım kadarıyla 😂 vallahi allah hepimizin yardımcısı olsun 🤱🏻
efsanee_ Birkucukanne benim ilaç kullanacak kdar agır degil allahtan sadece sabahları oluyo. Ama sabahları kusuncada hayat toz pembe 😁 raht bi gün oluyo
NurDemir @Birkucukanne canım niyetim korkutmak değil Allah affetsin ben de yoruldum inan.Şu saat oldu yataktan çıkıp kahvaltı yapamadım belki bulantım geçer diye.İnşallah seninki sürmez de rahat edersin.
Birkucukanne Bihilal NurDemir 3 aylık olduk sayılır bakalım bulantılar devam ediyor ama kusmam yok iki gündür çok şükür🤗