YldrmNUR Benimde cinsiyet belli değil daha. Doktor kız gibi ama net değil dedi artık detaylıya giderim bi daha çünkü ben şırnak ın bi köyündeyim hastane 1.30 saat sürüyor nerdeyse
YldrmNUR busraaa10 benim 14. Haftaya girdiğimizden beri bel ağrım oluyor.bel ağrım bazen ayağıma vuruyor. Bazen sağ kasık ağrım oluyor vajinaya bişi batar gibi hissediyorum bazen. Ama sorduğum herkes rahim genişlediği için normal olduğunu söylüyor
busraaa10 YldrmNUR benimde öyleydi canım dün gece acilden yatış yapıldı 😞 idrar yolu enfeksiyonu çıktı
YldrmNUR busraaa10 12 ve 14. Haftada gittim cinsiyet için. İkisinde de kız gibi ama kesin değil dedi. Bende kız hissediyorum
Aysoshh Kelebekmisaliihayat bencede öyle ücretlide var gidince sorcam detaylı için randevu aldın mı bide gebe okuluna gidecek misin beni aradılar yarın başlıyorum
Kelebekmisaliihayat Aysoshh randevu aldım ama detaylı için değildi. Detayliyi arayıp alayım. Gebe okuluna gitme durumum yok maalesef. Saatlerine falan uyamam, Divriği’de kalıyorum, kontrol için bile gitmek sıkıntı
YldrmNUR busraaa10 kuzu nioli yağı var enfeksiyon için onu bi araştırsana ben aldım iç çamaşırıma bir iki damla damlatıyorum enfeksiyona karşı. Hemde akıntıyı azaltıyor. Gebelerde kullanabilirmiş ben bi ebe tavsiyesiyle aldım
Esra-dnkts Ebruli42 benimde 25 evet gerçekten doğumumuz aynı zamana denk gelecek cumartesi cinsiyeti öğreneceğiz 15+2 olmuş olacak
busraaa10 YldrmNUR bende onu duydum da gebelikte kullanılıyor mu onu bilmiyordum bugün çıktım çok şükür 😞🥲
YldrmNUR busraaa10 kullanılıyor canım akıntıyı da azaltıyor hatta dışarı bi yere gideceksem dışarda kafede falan wc girerim diye özellikle damlatıp gidiyorum