Esra-dnkts Ebruli42 hayır bu cumartesi kontrolüm inşallah söyler benim de içimden erkek geçiyor sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama ilk olunca bir de çok heyecanlıyım🙈
Saida_28 Ebruli42 bende mayıs de ikinci çocuğum oliçek inşallah sağlıkla gelsinler hamilelik çok zor geçiyor anne olmak çok zor
YldrmNUR Kızlar kaç kilo aldınız bir de karnınız çıktı mı? Benim göbek gibi ve tayt giyince hiç yok gibi 😂
Esra-dnkts YldrmNUR kilo almadım tam tersine 4 kilo verdim kilolu biriyim zaten ama alt karnımda böyle bir çıkıntı var gibi küçüçük yada ben öyle görmek istiyorum 😂😂
busraaa10 YldrmNUR ben 62yle hamile kaldım bu sabah 65.2 önüne geçemiyorum hergün + olarak güne başlıyorum 🥲😂
YldrmNUR Esra-dnkts bende ilk 64 ile hamile kaldım. İlk başlarda iştahsızlık oldu zayıfladım 61 oldum son zamanlarda kilo altım tekrar 63-64 arası değişiyor
YldrmNUR busraaa10 bugün tam 15 haftalık olduk :) sat:21 ağustos bence mayıs anneleri olarak şanslıyız. Havalar ısınmaya başlar önümüz yaz
YldrmNUR busraaa10 ya bi tek ekmeğe karşı koyamıyorum bende. Yoksa hergün meyvemi yiyorum bi akşam etli yemek varsa bi akşam sebze yemeği gibi dengelemeye çalışıyorum gün içinde kuruyemiş ceviz yiyorum az az ama bence ekmeği bıraksam kiloyu bu kadar almam
busraaa10 YldrmNUR benimde sat 22 Ağustos 🩷 canım ağrın oluyo mu senin de benim bi kaç gündür sol kaşık ağrım var bugün baya şiddetli korkuyorum 🫠
YldrmNUR busraaa10 benim 14. Haftaya girdiğimizden beri bel ağrım oluyor.bel ağrım bazen ayağıma vuruyor. Bazen sağ kasık ağrım oluyor vajinaya bişi batar gibi hissediyorum bazen. Ama sorduğum herkes rahim genişlediği için normal olduğunu söylüyor
Sirine06 busraaa10 benimde 17 mayıs görünüyor benim doğum günümde 21 mayıs inşallah aynı güne denk gelir🥰
Esra-dnkts busraaa10 evet Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️❤️cinsiyeti belli mi bende cumartesi gidecem acaba söyleyecek mi 15 hafta 3 gün olacak o zaman birde ara ara benim kasık ağrım çok oluyor sende de var mı
busraaa10 Esra-dnkts bana dokturumuz çok yüksek ihtimalle kız dedi 🩷🐣 kız diye düşünüyoruz bida gitmedim kızdır diye hazırladık kendimizi 😂🫶🏼
busraaa10 Esra-dnkts benim kasık ağrım çok oluyo niye bilmiyorum ama özellikle bu sabah dayanamıcak şekilde sol kasık ağrım var doktoruma yazdım bakalım ona göre bi gidicem 🥲
YldrmNUR busraaa10 12 ve 14. Haftada gittim cinsiyet için. İkisinde de kız gibi ama kesin değil dedi. Bende kız hissediyorum