Aysoshh Ebruli42 merhaba bende 17 Mayıs annesiyim Sivaslıyım ve Sivas’ta evliyim 🥰 12+4 günlükken doktora gittim ama tahmin bile söylemedi ya
Deli_hatun_7 Ebruli42 1 Haziran anasıyım 😍 30 dkk sonra 11+2 olacaz inşallah 💗 bakalım yarın ikili test var çok özledim miniğimi çok heyecanlıyım yarın için🥹💗
Boncukk123 Deli_hatun_7 canım 14.haftaya kadarmış ikili test zamanı doktora 10.haftada gitmiştim 1 ay sonra gel dedi zamanı geçmiş oluyor bakalım kontrole gittiğimde soracağım herkes erken yaptırıyor
Busra1407 songul_ismail80 12+5 te yaptırmış olcak sorun olmaz herhalde ya perşembeye alabileceğim randevuyu. Aç mı yapılır tok mu acaba doktora bunu sormayı unuttum
Sinemgndg Ebruli42 22+4 haftalığım oğlum olacak Allah’ın izniyle 💙 bende konya geliniyim ama Balıkesir Bandırmada oturuyorum her sene 2 3 kez mutlaka gideriz bu sene gebeliğimdem dolayı gidemedik seneye oğlumla inşallah
Aysoshh Htc58 merhaba önce gebelik takibine gittim Çağlar hocaya gidiyorum randevu buldum sonunda gittim ama cinsiyeti söylemedi erken dedi siz kaç haftalık ?
Kelebekmisaliihayat Boncukk123 Sakarya’yı severim. Üniversiteyi orada okudum. Hendek’te .Siz nerresindensiniz?
Boncukk123 Myrtle 13+1 iz canım bir hafta sonra kontrolümüz var tahminde bulunur mu merak ediyorum ama bazı kızları okuyorum cok cok erken öğrenen varmış bize de nasib olur mu bakalım ☺️ Senin belli mi cinsiyeti 🌸
Boncukk123 Myrtle ayy bana da söyler mi acaba kontrole gittiğimizde 14.haftada oluyoruz nasib olursa ☺️
Htc58 Aysoshh 12 ye giriyoruz yarın gebelik takibine alıyorum mecbur Çağlar hocanın randevularını kaçırıyorum ama 16 da kesinlikle bulmam gerekiyor
Aysoshh Htc58 bende yarın Çağlar hocaya gidicem saat 3 gibi ikili test sonucuma bakacak cinsiyet için 11 aralıkta gel dedi bana ben randevuyu 23ekimde bulabildim sende o zamanlarda bak
Aysoshh Kelebekmisaliihayat aaa merhaba nasılsın canım ne zaman gideceksin doktora yada gittin mi bana söylemedi cinsiyet hayırlısı sağlıklı ya önemli olan o 🥰🌺