Myrtle Ebruli42 yok hayir direk doktor soylesin :) panik atagim tutar beklemekten 😀 sabirsiziz esimle
Busra1407 Bende mayıs 12+1 bu hafta ikili test var belki cinsiyet tahmininde yapar. Sizler de yaptırdınız mı ikili test
Aysoshh Ebruli42 merhaba bende 17 Mayıs annesiyim Sivaslıyım ve Sivas’ta evliyim 🥰 12+4 günlükken doktora gittim ama tahmin bile söylemedi ya
Deli_hatun_7 Ebruli42 1 Haziran anasıyım 😍 30 dkk sonra 11+2 olacaz inşallah 💗 bakalım yarın ikili test var çok özledim miniğimi çok heyecanlıyım yarın için🥹💗
Boncukk123 Deli_hatun_7 canım 14.haftaya kadarmış ikili test zamanı doktora 10.haftada gitmiştim 1 ay sonra gel dedi zamanı geçmiş oluyor bakalım kontrole gittiğimde soracağım herkes erken yaptırıyor
Busra1407 songul_ismail80 12+5 te yaptırmış olcak sorun olmaz herhalde ya perşembeye alabileceğim randevuyu. Aç mı yapılır tok mu acaba doktora bunu sormayı unuttum
Sinemgndg Ebruli42 22+4 haftalığım oğlum olacak Allah’ın izniyle 💙 bende konya geliniyim ama Balıkesir Bandırmada oturuyorum her sene 2 3 kez mutlaka gideriz bu sene gebeliğimdem dolayı gidemedik seneye oğlumla inşallah
Aysoshh Htc58 merhaba önce gebelik takibine gittim Çağlar hocaya gidiyorum randevu buldum sonunda gittim ama cinsiyeti söylemedi erken dedi siz kaç haftalık ?