Htc58 Aysoshh üçlü tarama için ve şimdiden başlamam lazım ki sonradan kabul etmeme durumları warmış hafta yaklaştıkça
Neslihanny Mayısta doğum yapacak ne kadar çok Konyalı gelin varmış.☺️ Ben de Konya geliniyim, Kayseriliyim. Görevimiz nedeniyle Urfadayız. 12+3 olduk bugün ☺️
Boncukk123 Ebruli42 hamd olsun canım 15.haftaya girdik cinsiyet tahmin bile yok azarlana azarlana kapı dısarı edildik en son kontrolde bebeğimi göstermedi asistan ultrason da vermedi kalp atışı da duymadım doktoru degıstım 2 hafta sonra 16+ dan giderken doktora gideceğim insaAllah bu doktordan memnun kalmayı diliyorum 🌸 siz nasılsınız neler yapıyorsunuz detaylı ultrason icin gun aldınız mı ☺️
Kelebekmisaliihayat Aysoshh benimki de göstermiyor, bacakları kapatmış oturuyor icerde. Divrigideki doktorum %60 kız dedi.
Boncukk123 Bsrblr Sakarya eğitim araştırma hastanesi canım iki kontrolden memnun kalmadım doktor degıstım sultan hocaya aldım inşaAllah diğerleri gibi olmaz
Boncukk123 Bsrblr ayy yok canım ☺️ Ben Sakarya da yaşıyorum ama nasib olursa Mayıs gozukuyor doğum ☺️🌸