Alyadnz33 Esinize şarkı sözü yazmak isteseniz neler yazarsınız kısa yaza bilir misiniz ama alıntı olmasın kendi içinizden şarkı sözü uyduralim
asell13 Alyadnz33 allah belanı versin allah seni kahretsin bana gelen sana gelsin yarr 😂😂😂😂 şaka bi yana 11 yıldan sonra şarkı yazacak heves kalmadı daha bacım 😂😂
Pamuk Alyadnz33 O bana güzel şeyler söylerken dalga geçtiğim bir şarkı var😅 Hakkım varsa haram olsun,dünya sana zindan olsun,sende benim çektiğimi cek😅 Deli oluyor 🫢
Eslem2112 Alyadnz33 bizde küstugumuzde Neşet babadan kendim ettim kendim buldum şarkısını son ses açar kocam 😂😂😂
Alyadnz33 asell13 kız doğum günü varr eşimin bana destek olmanizi istedim açıkçası şöyle sesim güzel benim şarkı yazmak istedim söz verdim yapacam dedim yarına kadar yazmam lazım dedim belki bana fikir verirsiniz
Alyadnz33 asell13 bana fikir verin 4 yıllık evliyiz mutluyuz kızımız var 1 tane hani şarkı yazmak istedim öneri verin ya kısa
Alyadnz33 Pamuk yok kız ben güzel bi seyler istiyorum ama sen de ışık gördüm sanki biraz şarkı sözü uydurur musun bana canım
asell13 Alyadnz33 bacım biz odun ailesiyiz herşeyi dalgaya vurup güleriz romantizim yok bizde diğer arkadaşlar yardımcı olsun 😂
Alyadnz33 Minigiim-vebenn52 kız hiç yok aklimda ya sjzlerden yardım istiyorum ama eşim gamzeli kızımda gamzeli
Pamuk Alyadnz33 “Cennettir” dediler, güneşin doğduğunu Cennet bildim seninle, kavuştuğumuzu “Yaşlanmaktır” dediler, dünyanın tadı Yaşlanıyorum seninle aşk gerçek adı
Alyadnz33 Minigiim-vebenn52 bide o çok fena ya alıntı kabul etmedi yani googlede çok var ama girer bakar anlamı kalmaz
Minigiim-vebenn52 Gözlerinde kaybolduğum yârim , Sevdam , kalbim , ahirim benim , Sensiz bu dünyada neylermişim, Ben seni iyiki de sevmişim 💖
Ebruli42 Aslan kocam hayat seninle anlamlii Evlenince anladim bu hayatin tadını Bekarken ne yaptığımi unuttum Senin kollarinda ben can buldum. Fena olmadi sankii 😀😀 Haha 1 senelik evliyiz tazeyiz daha :) inşallah 6 ay sonra da bebeğimiz gelecek.
Alyadnz33 Ebruli42 Allah’ım bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ama biraz daha yaz alıntı olmasın ama güzel yazdın sen