La_Liberte dunyaaa oyy maşallah Allah bağışlasın 🌺🧿 hangisi de olursa güzel olur 🥰 haber edin olur mu ☺️
La_Liberte Pertefeza1 çok teşekkür ederim 🥰 hissiyat mı yoksa fotoğrafa bakarak mı ☺️ şimdi baktım ben de size yorum yapmışım tutmuş sanırım 🙈
Ebrarabla_06 La_Liberte Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim hayırlısıyla gelsin annesi🥰
La_Liberte dunyaaa benim dördüncü gebeliğim. İlkini 9 haftalık kalp durması sonucu kaybettim. İkincisinde oğlumu erken doğum sebebiyle kaybettim maalesef iki hafta tutunabildi. Bir tane gözümün bebeği, hayatımın anlamı kızım var çok şükür☺️
dunyaaa La_Liberte yarabbim inşallah rabbim gönlüne göre veriri kazasız belasız sorunsuz bişekilde kucağına alırsın inşallah amin
Sermec27 Goknurunuz kız sen yine mi hamilesin şaka daha yeni kızın küçük değil miydi 🫣😁 ayy valla şaşırdım kız kız gibi sanki ben daha ikinciyi doguramadim sen 3. Yu doğuruyorsun maasallah
Goknurunuz Sermec27 yaaaa doğurursun inşallah sğalıkla kucağına al canım benim 🫶🏻🫶🏻 bana baya baya sürpriz oldu 🙈