La_Liberte Pertefeza1 çok teşekkür ederim 🥰 hissiyat mı yoksa fotoğrafa bakarak mı ☺️ şimdi baktım ben de size yorum yapmışım tutmuş sanırım 🙈
La_Liberte Girl_boy_annesu ay aman ciddi misin? Daha neler ya çok üzgünüm . ay ben avukatım biliyor musun .
dunyaaa La_Liberte La_Liberte valla canım aynı banailk gittiğimde me dediyse sanada onu demiş doktor ilk bakınca kız gibi dedi sonra detaylı bakınca çıkıntı var dedi tam net değil oluşmamış dedi önümüzdeki ay gelince net kesim söylicem dedi bana çoğunluk erkek diyor ama sen kız dedin
La_Liberte dunyaaa ya ben tekrar baktım üç çizgi görüyorum o yüzden kız dedim de. Sen bana bakma ben ne bilecem 🙈 Allah gönlüne göre versin 🌺🥰 benim doktorum hiç ikilemde kalmadı zaten kesin bir şey de demedi. İki bacak arasını gösterip bak bu iki bacağı bu da cinsiyet dedi ve güldü. Ben de baktım çıkıntı var. Dedim belli mi. Hemen çevirdi lafı yok belli değil dedi güldü. Sonra tam çıkarken de bir çıkıntı gördüm ama bakalım dedi. Şimdi kendi fotoğrafıma bakınca kafası falan erkeğe benziyor ama bir çizgi var ya o aşağı doğru baktığı için kafam karıştı. Aslında dönüp duruyordu onun da etkisi olabilir.
dunyaaa La_Liberte benim doktorumda yapısı kıza benziyo dedi ama bacak araya bakarken sanki yukarıya doğru bi çıkıntı var dedi heniz çok erken bişey diyemem dedi 12 haftalıktım daha gittiğimde canım hayırlsıı bakalım bu cuma gidicem bakalım cinsiyeti ne sen üç çizgimi gördün bacak arasınsa nasıl gördün ben okadae bakıyorum anlamıyorum ya varmı 3 çizgi
La_Liberte Girl_boy_annesu bizde boşanma falan diye ayrılmıyor canım. Ben kadına ve çocuğa yönelik şiddet, taciz, tecavüz, istismar, cinayet dışında her türlü davaya bakıyorum. Kafana takılan bir şey olursa bana yazabilirsin.
Girl_boy_annesu La_Liberte teşekkür ederim canım ben imam nikahım da düşsün diye davayı onun açmasını bekliyorum 4 aydır ailemin yanındayım o boşanmak istemiyor birazdaha bekleyeceğim davayı acmazsa açacagim teşekkür ederim desteğin için aklıma takılab bir şey olursa senin kapını çalacahim 💜😍
La_Liberte dunyaaa bakın tam burada. Ama ben doktor değilim tabi bilemem. Siz gördünüz mü iki bacak arasını. Bu arada bulursam kızımınkini de atarım
dunyaaa La_Liberte birtanem resime okadar nette baktım ben hiç anlamıyorum. ben hiç dikkatli bakmadım doktor odaklıydım hep ama doktor çıkıntısı var dedi ama met bişey diyemem önümüzdeki ay belli olur dedi
La_Liberte dunyaaa zaten önemli olan doktorun söylediği siz kafanızı hiç karıştırmayın daha erken. İlk çocuğunuz mu?
La_Liberte Girl_boy_annesu çok üzgünüm canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻 güzel dileklerim seninle olacak ❤️❤️
dunyaaa La_Liberte benim üçüncü çocugum olucak inşallah bi oğlum bi kızım var bakalım bu ne olucak hayırlısı inşallah sağlıklısı
La_Liberte dunyaaa oyy maşallah Allah bağışlasın 🌺🧿 hangisi de olursa güzel olur 🥰 haber edin olur mu ☺️