Mermar Kendi doktoruma 1 ay olmuştur kesin sorduğumda o zaman ki fiyat çağsu hastanesi 16 bin kendisi de 8 bin alıyorum demişti
Mermar Duygu8178 Aynen o yüzden ben Adatıpta yapmayı düşünüyorum sezeryan gözüküyor şu an o yüzden hastane seçeyim mantığındayım
melike81_ Duygu8178 ben mahmut tolga ayan a gidyorum ondan memnunum mustafa bey var oda iyi çağsuda ikiside çağsuya gidiyorum bende daha ilgililer bi giriyorum yarım saat çıkmıyorum herseyi sen sormadan söylüyor sorsanda anlatıyor güzelce ama araştırmada hiçbişi sormican onlar yan gelip azarlicaklar anca
melike81_ Mermar çağsunun cihazları adatıpdab daha iyi doktorlarını bilemem ama tabi çağsuya gidiyorum ben memnunum
Mermar melike81_ Doğrudur. Çağsuda bebek yoğun bakım yok diye biliyorum. Adatıpta Prof. Bülent Duran’a gitmiştim. Doğumu da onda düşünüyorum. Ultroson cihazı çok iyiydi detaylıya gittiğimde bile bu kadar iyi fotoğraf vermemişlerdi. Hiç bir doktorun söylemediği şeyi söyledi bana muayeneden sonra sıfır tuzsuz tüketmem gerekiyormuş mesela.
Mermar 1Rmyss Bülent beye gitmiştim 1 ay önce 1515 ya da 1545 gibi bir şeydi muayene ücreti. Bülent bey için hastane fiyat vermiyor doktor sana bir fiyat veriyor. 1 ay önce hastaneye sorduğumda operatör doktorların yaptırdığı sezeryan doğum 13.500 dü. Şu an artmış ya da artacak olabilir
Oya_secgin35 Derya başbuğ öneririm her konuda mükemmel bir doktor alper başbuğ’un eşi olur ilgisi alakası naifliği sizi o kadar rahatlatıyor ki doğumu çağsu ile anlaşmalı yapıyor muayanesi kendi polikinikliğinde cihazlarıda çok iyi