Ilayda_09 Bende 6+2 haftalık hamileyim tüp bebek ile gebe kaldım dünden beri sildikçe kahverengi lekelenmem geliyor doktoruma sordum tutunma kanaması dedi randevum perşembe günü ama çok korkuyorum bişey olucak diye .
Selinmoon Ilayda_09 bana gelen yorumları oku istersen rahatlarsın belki . Benim de 6+4 haftada başladı o zamanlar oluyor sanırım
Meralll002 Selinmoon korkma cnm o şekil kanama olan çok hamile var. Ama tabi dikkat et sen yinede ben 13. Haftada şakır şakır kanadım 2gun hastanede yattım çok şükür bebeğe bişey olmadı . Sende içini ferah tut Allah’ın izniyle hicbisey olmaz🧿
mrv2505 Selinmoon canım ben de bugün 6+4 um 1 haftadır progestan kullanıyorum. Kanamam oldu çok korktum doktor serum verdi keseyi gördük ama bebek henüz yok. İnşallah bı daha olmaz kanamam. Sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
Cocuk Selinmoon ben bebeğim 3 aylıkken yaşadım şuan 3 yaşında ama bol bol uzanın ağır işler eğil kalk işleri yapmayın progestran bir kaç zaman sonra o peçeteye gelin de kesiyo
Selinmoon Cocuk yok iş yapmıyorum zaten çok bitkinim halsizim 1. 2 hafta dikkat edeceğim sonra kontrolüm var zaten umarım her şey yolunda gider 🙏
Mrvcakatt Selinmoon kahverengi kanamalar daha önce biriken kanlardir. Vucut onu atiyor. Bir sure sonra kesiliyor
Mrvcakatt Selinmoon ben cok kanama yasadim. Allah yasayacak omur verdi mi yasiyor hic telas yapma dua et sadece