prensinannesi2024 30+1 haftayim ama dünden beri hareketleri azaldı döndüğünü gernestigini karnıma ayağını dayadigini hissediyorum ama atmıyor önceden hiç durmazdı çok oynardı neden acaba sizdede oldumu
Melike_4949 prensinannesi2024 benimde oluyor canım bir çok hareketli bir hiç hareket etmiyor tatlı şeyler yiyip soluna yat hareket eder o zaman
Yazmelegi_ prensinannesi2024 gün içinde 10 kete kipirdama oynama hissediyorsan normaldir birde çikolata ye soluna yat bakalım
naneliseker_ prensinannesi2024 bende öyle. Mesela dün halay cekiyodu şimdi bugün durgun 🥹 Sanırım normal.
gncglozclk prensinannesi2024 canım benimde aynı 30+2 donup durur bıde poposunu dayıyor hep ayaklarıyla cok vururdu oda artık kalmadı diyebilirim dunde ben post actım ama normal diyorlar dayanıp dayanıp donuyor anlamadım bende cuma gunu kontrol var o zamana kadar durum gidince diyecem bende normal mi hatta dun oyle cok dondu ki anlatamam korktum hala bi tarafını dayıyor hayırlısı bakalım 💕
prensinannesi2024 Yazmelegi_ 10 az attı dün bugün hiç atmadı hareket etti dondumu artık biliyorum bide ayağını dayadi
11-02- prensinannesi2024 normal cnm bende 28 haftalığım ara ara tekme atıyor ama üç gündür sadece kıpırdadığını hissediyorum o kadar bebek büyüdükçe hareket edeceği alan daralıyor o yüzden normal yani
Melike_4949 prensinannesi2024 attimi bugün hiç benim kızım bazı günler gündüz değil gece hareketleniyor
Bebisbg34 gncglozclk bem 22+3 teyım cok arada hıssedıyorum bıgun hıssedyosam ıkıncı gun hıssetmıyorum 🤦🏼♀️
prensinannesi2024 Melike_4949 sabah hareket etti bir yerlerini dayıyor sadece tekme atmadı mideme çıkıyor bir yerlerini dayıyor başkada yok
Melike_4949 prensinannesi2024 anladım canım benim bebeğimde bugün bir kaç kere tek tekme attı hafta büyüdükçe yeri davraniyormuş diyorlar
gncglozclk Bebisbg34 bende bilmiyorum cuma gunu gidicem bakalım ne diyecek tanıdıklarım normal diyor ama bilemedim