Sinemyazici Şu an itibari ile 40 haftalık , az başı kanala girmiş ama sancı gerekiyormus . Adet ağrısı gibi biseyler olup olup geçiyor. Ne zaman gelir acaba nasıl olacak diye düşünmekten uyuyamıyorum..
Sevgi1985 Sinemyazici 🤣 regli sancısı gibi sancı oluyor canım bende de 35 haftadan beri ama sabit değil olsada bir kaç saate geçiyor senin haftada bayaga var 😞 acaba beklediğimiz içinmi bu kadar nazlandılar stres oluyorum bu gecemi yarınmı derken inan 4 saat ancak uyuyabiliyorum 🥱
gunesinannesi_ biryildiz42 benim de bu akşam çok baskı var ağrı başladı ama umutlanmıyorum artık ne zaman isterse gelsin kızçem hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin bir avazda kurtuluruz inşallah💖
Kaderrhamza gunesinannesi_ teşekkür ederim tehlikem olduğu için 9 ay birlikte olmadım ama şuan 37+5 oldum doğum başlatmak için giricem bakalım inşallah sağ sağlık dogurum
ms_annisko_ Esracigdem bende 36 dayım bebeğiniz ileri de mi gidiyor o yüzden mi dr bunları söyledi acaba
gunesinannesi_ Kaderrhamza umarım işe yarar ahududu çayı, ananas ve hurma da deneyin sağlıkla doğsun inşallah bebişiniz🌺
Sevgi1985 269522 çok amin canım ilişki hurma sguat merdiven tamam sabah yürüğüş yapacam inşallah bekletmez siz kaç günde doğum yaptınız bunları yapınca
269522 Sevgi1985 benim doktorum 37 de 1cm açıklık vardı sancım yoktu ama fitil verdi rahim ağzını yumuşatması için kullandım bir yandan ds ben bunları yaptım 37 de nişanım geldi 38 de doğum yaptım canım
Sevgi1985 anneyimmbennn 😂😂 aynı ben gibi desene 1 cm ile 36 dan beri herşey yapıyom yok sancı falan arada bir hafif sancı geliyor aha diyorum 1 saat sonra turp gibiyim 😶
Sevgi1985 anneyimmbennn kalmaz canım benimde ben kendi sancım olsun istiyorum suni sancı çok gıcık hiç geçmiyor sancı mola verdirmiyor doğumda
Sevgi1985 biryildiz42 of of senin bayaga ilerlemiş ben dayanabildiğim kadar kaynar duş aldım yok bacım keyifleri yerinde hareketi nasıl 1 haftadır hareket çok etmiyor ilk hareketler gibi bıt bıt vuruyor arada korkuyorumda 10 defa hissediyorum ama
biryildiz42 Sevgi1985 yani içerde bence halay çekiyor öyle hareketli bir kaç gündür 😂😂😂 daha gelmedi ama
Sevgi1985 Esracigdem inşallah yerleşir kanala şimdiden başla yapmaya çünkü kasım bebeleri nazlı oluyor bitki çayı denemedim yarın alayımda onlarıda deneyim bari 🤭
Esracigdem Sevgi1985 hayırlısı valla ilk dogumum olacak. Biraz korku bastırdı dogumla ilgili hayrlısı olsun hakkımızda 🙄