Sevgi1985 Normal doğum için neler yapıyorsunuz 37 haftadan itibaren Dr bana artık doğurmak için herşey yapabilirsin serbest dedi bir parmak acılma vardı 36 haftada 38+1 olduk hala sancı yok hurma yiyorum sguat yapıyorum ama yok hiç sancı
269522 Sevgi1985 iki günde bir ilişki önermişti doktorum rahim ağzını yumuşatıyor doğumu tetikliyormuş canım ördek yürüyüşü yap her gün squat merdiven çıkmak da çok önemli hurma yemeye devam 😂 en hayırlı vakitte gelsin inşallah çok da bekletmeden😍
anneyimmbennn Sevgi1985 ilişki mı dersin hurma mı dersin yürüyüş egzersiz mı dersin her şeyi yapıyorum 39 haftayız 36dan beri 1 cm açılmam var zerre büyümedi en sonunda kolumu sokup cekcem çocuğu içerden 😂😂
gunesinannesi_ Sevgi1985 hurma yiyorum ahududu yaprağı çayı içiyorum her gün 1 bardak, yürüyüş yapıyorum 38+3 üm benim de 1 cm açılma var beklemedeyim🫠
biryildiz42 Sevgi1985 39+6 gelmiyor krizeeee giriyorum 😂😂bugün ördek yürüyüşü yaptım sıcak duş aldım korunmasız ilişki ama tık yok sancı gelip gidiyor ama ne nişan ne su
melisakarademir0606 Ananas yedim ahududu yaprağı çayı içtim bi de hurma yerim hergün doğum egzersizlerini açtım yaptım her gün yarım saat yürüyüş yaptım doğumum ve açılmam iyidi
Sevgi1985 269522 çok amin canım ilişki hurma sguat merdiven tamam sabah yürüğüş yapacam inşallah bekletmez siz kaç günde doğum yaptınız bunları yapınca
gunesinannesi_ anneyimmbennn kız gelmedi mi daha seninki😂 bence aynı gün doğurcaz gelmeye niyetleri yok gibi benimki içerde full hareketli
Sevgi1985 anneyimmbennn 😂😂 aynı ben gibi desene 1 cm ile 36 dan beri herşey yapıyom yok sancı falan arada bir hafif sancı geliyor aha diyorum 1 saat sonra turp gibiyim 😶
anneyimmbennn gunesinannesi_ benimki de deli danalar gibi ama gelesi yok çocuğun ben olsam ben de bu dünyaya dogmam tabi cocuklar da haklı 😂😂
gunesinannesi_ anneyimmbennn aynen öyle valla vücudumda çok değişik şeyler oluyor ama bir türlü gelmek bilmiyor her şeyi doğum belirtisi sanıyorum ama tık yok😂
gunesinannesi_ anneyimmbennn beklediğimiz için geçmiyor birkaç ay önce daha çok var diyorduk şimdi acaba çok beklediğimiz için mi naz yapıyorlar anlamadım ki🤦🏻♀️
anneyimmbennn gunesinannesi_ yerim onların nazını vallahi 9 ay hiç sizlanmadim da gerçekten artık dayanilmiyor çok zor 😭
gunesinannesi_ anneyimmbennn aynen valla 9 ay sesim çıkmadı ama artık gelsinler ya valla dediğin gibi kolumu sokup çıkarcam artık o derece😂😂
Sevgi1985 biryildiz42 of of senin bayaga ilerlemiş ben dayanabildiğim kadar kaynar duş aldım yok bacım keyifleri yerinde hareketi nasıl 1 haftadır hareket çok etmiyor ilk hareketler gibi bıt bıt vuruyor arada korkuyorumda 10 defa hissediyorum ama
biryildiz42 gunesinannesi_ ay yok kız gelmek bilmedi 😂😂 şimdi belime sancı hafif vuruyor inşallah doğumdur
Esracigdem Sevgi1985 doktor adaçayı ananas dedi. Günde 10 kat merdiven çık dedi. Yer sil ama elinde bezle eğilerek kocadan dedi. Squat yap dedi. Bir de gögüs uçlarunı uyar dedi. Bunları deneyeceğim simdilik. Bakalım hayırlısı olsun. Servisk bugün 43 mm ölçüldü. Bebeğin başında sağımda doğum yoluna girmemiş daha 36+4 teyim
ms_annisko_ Esracigdem bende 36 dayım bebeğiniz ileri de mi gidiyor o yüzden mi dr bunları söyledi acaba
Sevgi1985 Esracigdem inşallah yerleşir kanala şimdiden başla yapmaya çünkü kasım bebeleri nazlı oluyor bitki çayı denemedim yarın alayımda onlarıda deneyim bari 🤭
gunesinannesi_ biryildiz42 benim çok şiddetli vuruyordu 3 gün önce yazdığımda ama doğum değilmiş gittim 1 cm açıklık vardı sadece😂 daha doğuramadım yani her şeyi de yapıyorum ama onların keyfine bağlı ne zaman gelmek isterlerse artık🫠
biryildiz42 gunesinannesi_ gerçekten de öyle ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar bizde onların keyfini bekliyoruz 😂 aman sağlıkla gelsinlerde onca ay dayandık iki üç gün varsın uzasın ❤️ Ben henüz gitmedim pazartesi kontrolüm açılma var mı yok mu bilmiyorum ama vajinamda o ağrı hala devam ediyor
gunesinannesi_ biryildiz42 benim de bu akşam çok baskı var ağrı başladı ama umutlanmıyorum artık ne zaman isterse gelsin kızçem hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin bir avazda kurtuluruz inşallah💖