Derinnmom 25+6 olduk, son 99 kızlar 😍😍 Bi de 2 gündür bebeği çok aşağıda hissediyorum, geçen gün hastaneye gittim makat geliş duruyor dedi, aşağıda olmasının bi zararı var mı, baya aşağıda hissediyorum tekmeleri 🌸
Canann1601 Derinnmom sağlıkla gelsin inşallah 🙏 ben bazen aşağıda hissediyorum bazen yukarda tekme atiyor. Yani bebek smdiden o pozisyonda kalmaz diye düşünüyorum hareket edip dönüyordur sürekli. Yani benim öyle bazen aşağıda tekme atiyor bazen yukarıda bazen sağda solda 😄 doktor sıkıntı yok demisse sıkıntı yoktur bir sıkıntı olmaz yani aşağıda hissetmenin
alparslangur Derinnmom Son 99 dan son 19 a kadar geldik bizde🥹❤️ Artık tekmeler göğüs kafesinde hissediliyor🥲😇
Derinnmom Canann1601 Amin Allah razı olsun 🌷 kız 2 gündür yeni yeni böyle aşağıya inmiş 😂 normalde kafası solda ayakları hep sağdaydı simdi dönmüş bi tuhaf oluyorum tekme atınca, bi de afedersin sürekli çişim geliyor 😂😂
Canann1601 Derinnmom haklısın anlıyorum seni benim de öyleydi o haftalarda smdi 32. Haftadaym arada yine aşağı iniyo vuruyo yine yukarı çıkıyor yani sabıt pozisyonda degil daha 🤣
BUSRA-2121 Derinnmom ben 35. Haftadayım sizin gibi telaşlanıyordum o haftalarda ☺️ ama ilerde taklalar atacak 😅
Derinnmom BUSRA-2121 doktorda baktı bi sorun olsa söylerdi dimi, ilk defa böyle hissediyorum ondan korktum 😂😂
bebisliozlem Derinnmom ay hemen baktım acaba benim kaç günüm kaldı diye 😂🙈 167 günüm kalmış inşallah sağlıcakla 🐣❤️
01180322 Derinnmom aminnn hepimiz umarım. Korku telaş mutluluk sevinç ilk gebeliğim 🥹🌸bide ailem Türkiye’de ben almanyadayim kimsede yok yanımda🥹
Glcn-61 Derinnmom son 48 🥹 oğluşuma kavuşmama çok az kaldı ilk gebeliğim heyecan ve korku hepsi bi arada nasıl olcak merak ediyorum 🥹🥹🥰
Derinnmom Glcn-61 bende aynı sizin gibiyim 🙏🏻 korku heyacan ayy bi an önce gelsin de bitsin istiyorum 😂 Allah yardımcımız olsun 🙏🏻🌷