_Hulya7106 ireli haftalarda bebek agirlastikca canini acita biliyor rahatsizlik veriyor. Zaten normal doguma engel olup olmamasina doguma yakin doktor karar vericek. Mesela bende cok eskiden var simdi azdi baya kotulestim. Bendeki kotu ici kan dolu falan hemde cok buyudu 3 trimesterde. Oncesinde engel olmadigini soyluyorlardi ama simdiki durumuma gore normal doguma engel. Hicbir krem ilac fitil hicbirsey ise yaramiyor bildiyin o cikiyor ben elimle bastiriyorum herdefa. Yani ay bende vardi bana bisey olmadi kafasina guvenmeyin sonucta herkesin dogumuda farkli. Kimisi zor dogurur fazla guc sarf eder ikinir kimisi rahatca cikar cikmaz . En iyisini tabiki doktorun soyliycek zamani geldiginde. Hicbir doktor tabiki risk almak istemez siz de istemezsiniz sonucta. Ben de cok diretiyordum ay normal dogum falan ama bu kadar saglik sorunundan sonra oturup bi dusundum ya bana bisey olursa. O zaman haksizlik olmazmi kendime esime bebegime.bilerek kotuye gidersem Kotu olursam ona bakamazsam bunu ona yapmaya ne hakkim varki. Simdiden bosverin bu normal sezeryani zamani gelsin en iyi seklini doktorunuz soyliycek 🤲❤️