NebiElif Semasyy 38+6 da doğdu sezaryen doğum ile. Son Ay diyet yaptım 4040 doğdu anne karnında 9. Ay bebek 200 gr vermişti doktor bile çok şaşırmıştı.
NurYm Mrvcakatt Allah hayırlısı ile zamanında doğum nasip etsin inşallah 🥰 ekstra hiçbirşey yapmadım ama günlük yüksek protein beslendim et, tavuk falan 🥰
YigitPoyrazMomm Semasyy benim oğlumda 32 haftada 2145 kiloydu bu cuma günü kontrele gidecem bakalım kaç olmuş miniğim
hopefortomorrows Bartumommyyy sağlıklı bir kilo değil tombik olmuş bebeğiniz biraz. Bende de o haftalarda şeker çıktı. Hiç üzmeyin kendinizi o zamandan beri dikkat ediyorum. Kilo alımı normale dönüyor dikkat ettikçe. Şükür tedbir ile el konulabilir bir durum bu
Semasyy Hhh111 bence gayet iyi bu doktorları gerçekten anlamıyorum bana 2200 gr da iki hafta önde bu çocuk 34 olması gerekiyor derken sana 34. Haftada geride mi dedi garipler
Eurydice Semasyy benimki de senin gibi 2 hafta önde şekerim de çıkmamıştı sadece normal doğum yapıcam hani çok iri olur mu diye düşünmüştüm bu hafta 33ün içindeyim Sen şeker tarama testi yapmış mıydın ?
Semasyy Eurydice bizde 33+2 oldum şeker testi yaptırdım temiz çıktı çok şükür ama haftasına göre önce iki hafta dedi bence doktorlar abartıyor kiminede aynı kiloda geride demişler doktordan doktora yorumlarda değişiyor