Merhaba arkadaşlar 4 yaşındaki oğlumun parmağında siğil var ne yaptıysam geçmiyor fatihte veya istanbul içinde okutabileceğim bildiğiniz güvenilir hoca var mı?
Siğil için hoca
Nurdemirto اَمْ اَبْرَمُٓوا اَمْرًا فَاِنَّا مُبْرِمُونَۚ temre duası budur 3,5 yada 7 kere okunması tavsiye ediliyor yani tek rakam olmalı siğil olan bölgeye hergün okuyup üfleyebilirsin ayrıca cildiyeyede gösterirsen ilacı var aslında oda çpk işe yarıyor
Nurdemirto doktora götürün bi virüs kapmış olabilir sıyrıktan vs okutma ile ne alakası var tam olarak bunun
Seymoshh ilacı mahvetti açıkcası oğlumu çok acıyor diyip duruyor. Bu duayıda okudum ama yok geçmiyor
Kaya tuzu sürüp dua okudum
Başkasının evinden tuz alıp sürdüm yok hiçbir olmuyor
En iyisi işin ehli birine okutmak ☹️
Gozdecaner götürdüm ilaç verdi ilaçlar fayda etmedi daha çok acıtıyor yanıyor diye ağlıyor okumayla hemen geçiyor
Nurdemirto Dondurarak kurtuldum.
Pamuk 4 yaşa dondurma yapıyorlar mı? Bildiğim belli bi yaşta olmak gerektiği ama çünkü doktora götürdüğümde oda öyle demişti bi şey yapamayız daha çok küçük
Oje gibi olan ilaçtan mi kullandınız? Sadece siğil üzerine sürünce acitmaz o sürmeyin diye öyle söylüyor olabilir veya siğil dışına degdiyse acımış olabilir. Düzenli kullanırsanız ilacı fayda eder. Tuzlu su da fayda ediyor.
Nurdemirto eşimin göz kapağında çıkmıştı doktor bı tane krem verdi 3 günde geçti şükür
Tatar59 il-33 olanı kullandık bahsettiğiniz mi bilmiyorum. Tuzlu suda yakar gibi yani biz olsak sıkıntı değil de çocukta maalesef hepsini kullanamıyorsun ☹️
annelik_4 neydi acaba adı
Nurdemirto öyle şeylere metletmeyin o hocalar genelde cinci hocalar oluyor. Tıbbi olarak birşeyler yaptınız mı
Nurdemirto 2 yaşında oğlum var bizde ilaç kullanıyoruz geçmedi
Minimalite evet yaptım faydasını görmedim okuyunca faydasını gören çok işi var bu işin ehli olan bi sürü hoca var diğer hocalarla aynı kefeye koymayalım lütfen💕
rumeysattnc ve yaktığını söylüyor oğlum zar zor kullanıyoruz başka bi şey denediniz mi peki?
Nurdemirto bizede oje gibi birşey verdiler aylardır gecmedi hilalda okuyun diyorlar kasım 13 hilal zamanıymış okucam kendim
Nurdemirto hiç bilmiyorum baya oldu çünkü
Nurdemirto yarın bı evin içine bakayım bulursam size fogtorafini atarım insaAlah
Nurdemirto bize krem verdi etrafına sürün sonra siğile oje gibi olan şeyi sürün dedi sürmeden önce sıcak suya sokun orası yumuşasın dedi gece yatmadan yapıyorz sabaha kadar öyle kalıyor birde eline poşet geçrin yada streçle parmağı sarın dedi