Eminearas16 Mutlu beye gidiyorum. Gidilebilecek en harika doktor. İşini çok iyi yapıyor. 🙏🏻
Doruk yıldırım doktor önerisi
Eminearas16 ben Reşat şaya ya gidiyorum acayip ilgili falan diyemem ama yılların doktoru hiç olumsuz bir yorum görmedim hakkında riskli gebeliğim var herşeyimle güzel ilgileniyor genellikle benim soru sormama gerek kalmadan kendisi gördüğü herşeyi gösterir ve söyler
Ciceka1 18 cinsiyet öğrenmeye gidicem devlet te hiç ilgilenmiyolar
Ciceka1 ne kadar acaba
Eminearas16 evet devletten bnde çok memnun kalmadım. 610 tl muane ücreti doğumda 12.000
Bende mutlu beye gidiyorum her an ulaşılabilir bir doktor çok ilgili
Mutlu bey gerçekten çok ii bende ona gittim gebelik yok ama olursa ona giderim
glbyzgkhn canm merhaba bnde doruga gidiyorum cansu hanıma sancıyı odada mı çekiyorsn eşinin yanında olmasına vs izin veriyorlar dmi
birLinaannesi merhabalar sağlıklı gebeliğiniz olur umarım bende geçen hafta mutlu beye gittim 6 haftalık olduğunu söyledi yarın için gel dedi muhtemelen kalp atışı duyacak siz ne zaman duydunuz ? İlk defa gittim baya nazik biri bende beğendim doktoru umarım böyle gider
Sinem044 çok teşekkür ederim inşaAllah 🤲🏻☺️ Bizim geç döllenme olduğu için 6. Haftada duyamadık 8. Haftada duyduk. Sadece doktora güven duyarız dediyse Allah’ın izniyle duyarsın☺️❤️ Su gibi akıp geçiyor zaman şu ab bende 17. Haftadayım çok şükür 🙏🏻sağ salim kucağımıza alalım yavrularımızı :)
- Düzenlendi
birLinaannesi inşAllah 💖🙏benim bir sene öncesi kalp durmasından bir yaram var o yüzden hep tetikteyim inşallah güzel bir gebelik gider tek temennim şuan