psikolojikdanismananneadayi 34+3 olarak doktora gittim. Bebeğim hala makat pozisyonunda. Yüksek olasılıkla sezaryen olacağım. Benim gibi bir durum yaşayan var mı?
LavinsMom psikolojikdanismananneadayi benimki makat pozisyonunda degil ama zaten sezeryan olucagim icin fark etmez galiba. 😕
Aysee1123 psikolojikdanismananneadayi 35 ten 38 e kadar 3 kere yer değiştirmişti benimki. 39 da normal doğum oldu 17 gün önce. Şimdiden belli olmaz daha bebeklere belli olmuyor az daha vaktiniz var
Busra221 psikolojikdanismananneadayi daha haftana var hemen sezeryanı seçme 38 kadar dönmesi icin bekle bence
Ftm-3 psikolojikdanismananneadayi spinal anestezi oldum kesinlikle tavsiye ederim hem bebeği görmek müthiş bir duygu hem de çok şükür bende ne baş ne de bel ağrısı oldu çok çabuk ta toparlandım güzel geçti sezeryanım bastırma zor diyorlar benim canım acımadı o kısımda belden iğne zor diyorlar kan aldırırken daha çok zorlanıyorum o iğnedense sezeryan olacaklar hiç korkmasın çok kolay
glbyzgkhn psikolojikdanismananneadayi son anda değişen bile oluyor dedi ama ben sezeryan istedigimi söyledim
LavinsMom psikolojikdanismananneadayi ne ben ne doktorum istemiyorduk sezeryan ama saglik sorunlari iste mecbur 😕
psikolojikdanismananneadayi LavinsMom sizin ve bebişin sağlığı yerinde olsun da biçimi önemli değil bence 😊
psikolojikdanismananneadayi Aysee1123 umarım. Doktorum pek umutlu konuşmayınca ben de etkilendim açıkçası 🙁
LavinsMom psikolojikdanismananneadayi sezeryandan cok korkuyorum ne bileyim 😕 doktoruma guveniyorum ama burda bazi hikayeleri okuyunca da korkuyorum
psikolojikdanismananneadayi Busra221 ben de öyle düşünüyorum ama doktorum kesin gibi konuştu maalesef