MommyLeyla Ayse4242 Allah bağışlasın ikisini de 💕 benimki erkek 😇 önce kız dediler bir ay kız olarak düşündük sonra kesinleşti erkek olarak 💙
Ayse4242 MommyLeyla maşallah Rabbım hayırlısını ile kucağınıza almayı nasip etsin Bende ikinci erkek olsun çok istemiştim hatta ilk zamanlar çok üzüldüm Allah affetsin linclemeyin de beni😃 sonra dedim çok şükür verene sağlıklı olsunlar da
MommyLeyla Celinonn Zormuş erkek ismi seçmek gerçekten 😅 hem anlamlı olsun hemde kulağa hoş gelsin diyoruz. Çevremizde de bebekleri hep erkek ve isimler kapılmış durumda 😂 inşallah buluruz en kısa zamanda
MommyLeyla dodu0207 Allah hayırlısıyla kavuştursun insan bilmeden bile kokusunu duyabiliyor değil mi 🥰 Rabbim heyacanımızı hep diri tutsun inşallah 🌸
MommyLeyla Ayse4242 Yok linçleyecek ne var her annenin gönlü ikisini de tatmak ister 🥰 Rabbim en doğrusunu vermiştir hakkımızda bu şekilde hayırlıydı demek ki 💕 belki bir de oğlunuz olur Allah büyük nasipte ne var bilemeyiz 🌸🌸
Celinonn MommyLeyla ay aynen öyle herkes isimleri kapmış gerçekten aynı ismi koyamıyoruz da 😅😅😅 öyle tabi bulucaz mecbur isim hayırlısı bakalım 🙏🏻🥰🥰
MommyLeyla iremnur_17 Allah sağlıkla kavuştursun 🥰 cinsiyeti ne 😊bende aynı düşüncedeyim ilk trimester geçmeyecek gibiydi hem bebek küçük hemde bulantılı uykulu dönemdi 😅😅 çok şükür ondan sonra hem zevkli hem hızlı geçmeye başladı