Mesele hastane değil doktordur ben iyisi devletteyse özellikle fakülte Hastanesindeyse oraya giderim ki öyle de yaptım ama bazıları özel olsunda diye kimlere ne yaptırıyor haberi yok sırf özel hastane sevdasına kendini bilinçsiz doktorlara rezil etmektense iyi doktoru bulup devlete gitmek daha mantıklı. Her zmaan işinin ehlini bulmak önemli. Ben ilk oğlumda özel olsun rahat olsun diye bı doktora gittim rezil etti beni paramla rezil oldum bir ay ağladım son iki ayda doktor değiştirip fakültede prof buldum çokta memnun kaldım hastane devletti özel oda tuttum hocaya para verdim sadece. Kardeşim özelde rahat edeyim dedi gitti ne hemşire ne doktor memnun kalmadı birde doğumda yeğenimin kolu çatladı hiç sorumluluk almadılar hareket ettirme geçer dediler pişman oldu. Fakülte hastanesinde olsa bu durum böyle olmazdı. İşin asli genel bir devlet mi özel mi demektense iyi doktor iyi hastane bulmak önemli bazı hastaneler öyle güzel yönetilir ki kaç tane özele bin basar. Yani bazı şeylerde mantık çalıştırmak gerek.