Sevdayaz beyzanurytt 32+2 günlüğüz biz de ve dediğiniz gibi çok ani hareketleri var canımı yakacak kadar oluyor genelde. Hele geceleri hiç durmuyo minnağım kıpır kıpır uyutmuyor😂🌸
beyzanurytt Sevdayaz aslında bu günleri de çok özleyeceğiz bebişler doğunca.. tadını çıkarmak gerek sağlıkları yerinde olsun her türlü acıya katlanırız evellallah
beyzanurytt Belginylmz valla al benden de o kadar kız korkuyorum erken doğacak diye ama umarım oyle olmaz vaktinde gelir sağlıklı bi şekilde inşallah
beyzanurytt Belginylmz aynen ya ilk olunca başka oluyor her duyguyu her anı ilk defa tattığımız için en ufak şeyde acaba mı.. diyoruz bugünler de geçecek inş sizin bebişin cinsiyeti nedir bu arada aynı haftadaymışız birde
Sevdayaz beyzanurytt benim ikinci hamileliğim aslında tecrübeliyim😂 ama bu hamileliğim biraz zor geçiyor hele birde 2 buçuk yaş çok hareketli bir oğlum olunca. Zaman geçse de kucağıma alsam diye bekliyorum o yüzden sağlıkla zamanın da gelsinler inşallah💜
beyzanurytt Belginylmz doktor benim içinde öyle demişti doğum olması gerektiği günden bi hafta önce mi doğuyor yani anlamadım
kaderblkbs Canım bende 30+5 haftalığım bazen bir yerde toplanıyor bazen geriniyor özellikle geceleri kasığıma çok şiddetli ağrı vuruyor muhtemelen eli ayağı 😊 İlk gebelik olunca herşeye arabayla bakıyoruz 😊
happyson beyzanurytt Bende de oluyordu o haftalarda kasılma diyen var toplanma diyen ama korkulacak bir şey değil canım ☺️
beyzanurytt Sevdayaz inşallahh yaaaa sizin ki biraz daha zorr bence bakmanız gereken bir çocuk daha varr aynı zamanda karnınızdaki bebişş
Dygu1122 beyzanurytt 32 haftalığım bende aynı durum bende de var geriliyor yada balık gibi bi o tarafa bi bu tarafa kayıyor çok normal canım merak etme
beyzanurytt Dygu1122 rahatladım şuan yaaa aynı şeyleri yaşayan çok kişi varmış meğersem sağlıklı olsunlar yeterr🙏🙏🙏💓💓
Dygu1122 beyzanurytt şimdi rahat hareket ediyorlar yerleri daralınca hareketleride kısıtlanıcak bu sefer hareket etmiyor diye evham yapıcaz :))
Nilbal72 beyzanurytt aaa bebişleri çok hafife almayın 😂 artık güçleniyorlar gelişiyorlar yerleri daralıyor benimki sıvama ustası gibi karnıma biryapışıp ordan oraya gidip geliyor bazen yamuk yumuk bir karnım oluyor kasıklarıma tekmeler kaburgalarıma tekmeler Asla rahat durmuyor😂
beyzanurytt Nilbal72 yaaa bak sen şunlaraaaa hemen tanışmak isterim bu ellerle ayaklarla sabahlara kadar uyutmayan tekmelerleee 😂😂