beyzanurytt Kızlar bebek geriniyor mu anlayamadım ama canımı çok acıtıyor gerindiği zaman bi tarafım şişiyor sonra geri düzeliyor canımı baya acıtıyor ama aynı şeyi yaşayan var mı normal mi anlayamadım
Busraozclk beyzanurytt benim de 27 haftalık sanki içerden etini sıkıyor gibi bazen cidden canım çok yanıyor doktora soracağım
berolsahin beyzanurytt oluyor öyle. İçeride daha fazla yer açmaya da çalışıyor kendince. Sancı gibi yoğun ve uzun süreli ağrın olmadığı sürece sıkıntı yok
happyson beyzanurytt Bende de oluyordu o haftalarda kasılma diyen var toplanma diyen ama korkulacak bir şey değil canım ☺️
beyzanurytt Kdkdndnenne gerilirken bi taraf şişiyor ve hafif ağrılı oluyor sadece. Normalse tamam o zaman
beyzanurytt Belginylmz aa sizde de mi öyle rahatladım şuannn siz de benim gibi stresli misiniz ya erken doğacak diye korkuyorum da
berolsahin beyzanurytt ben 33+1 deyim. Bende deşimdilerde çok sık olmaya başladı. Karnım yeni büyüyor. Valla bazen çok gerginim bazen çok rahat
Belginylmz beyzanurytt bazen ewt panik yapıyorum kasılma oldukça hafif sancı giriyor acaba erken digummu yaocam hemen panik oluyorum ama yalancı kasılmalar mis rahatladım 🤣🤣insan panik yapıyor bu digrana kadrda dewam edicek
beyzanurytt berolsahin benim de karnım pek yok görseniz 7-8 aylık demezsiniz yani iç karnım geniş sanırım ondan yeri de daraldı o zaman dediğiniz gibi kas ve kemikleri güçleniyor
Hg-ygthmz- beyzanurytt bende şu an aynı şeyi yaşıyorum hareketlerini karnımın altında hissediyorum sanki aşağı inmiş gibi hareketleri canımı acitiyor
beyzanurytt Belginylmz valla al benden de o kadar kız korkuyorum erken doğacak diye ama umarım oyle olmaz vaktinde gelir sağlıklı bi şekilde inşallah