Aleeynna Kızlar 6 buçuk aylık hamileyim 7 ye doğru gidiyor ama karnım hala çok büyümedi sizce neden normal birşey mi acaba
K-Canseven Aleeynna ben 33 haftalığım karnım hala küçük. Kimse hamile olduğumu anlamıyor. Hamile olduğumu bilenlerde doğurup toparlandığımı sanıyor. Doktor bebek haftasıyla uyumlu dedi. Karnın iç haznesi geniştir dedi. Yani henüz karnımı yağlamadım bile. Öyle yumuşak ve boş kenarları.
Busraozclk Aleeynna bende 6 buçuk aylık hamileyim çok büyük değil göbeğim ama bu kişiden kişiye değişen bir durum herkes farklılık gösterebiliyor çok dert etme güzelim
tugbadurmaz34 mervemurat16 benim de aksine iç karnım yok herhalde olduğu gibi çıkıyor ve iştahım açık başından beri 12+4 küçğkte olsa ayva göbeğim çıktı
inarches tugbadurmaz34 herhalde benimde yok 🙈Şuan 22 haftalığım normalde zayıf minyon biriyim ama hamileliğimin en başından beri göbeğimin maşallahı var 🙈😄
Esrass21 Bnm ilk geblmde hic hamile degil gibiydim 7 ayda cikmisti sonra bir amda buyudu gitti ve asiro catlak olustu
denizedogru 22.haftadayım artık hamile gibi duruyorum. Balık etli olduğum için kilo almış gbii duruyordum 20.haftaya kadar, ama artık hamile göbeği belli oluyor 🥰 bi arkadaşımda da hiç çıkmamıştı son 2 aya kadar, sonradan çıkıyor bazılarında 💕
Busbus-7 denizedogru bende 22 haftayım karnım çıktı aCık balıketlyiim. Benim karın bölgem (kasık değil) çok patlıcak gibi kaslarım acıyo sizdede oluyor mu
Aleeynna asell13 teşekkürler☺️ sürekli düşünüyordum vallahi neden acaba diye aklıma gelmedi böyle olabileceği
asell13 Aleeynna bide ilk gebelikse de olabilir karın kasları gevşememiş oluyor ama eltimde öyleydi 7 aydan sonra bi çıktı ikiz zannediyodu herkes😅
Derinnmom Aleeynna öyle olunca hiç çatlak olmuyor diyorlar 😂 ben 47 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum 25+4 haftalığım şişko dımbık oldum 😂😂
MorKelebek54 Aleeynna 14 hadtlsik hamileyim bariz belli oluyo karnim o kadar cikti ama herkez ayni degil ic karın diye bisi var o genis olunca cok fazla cikmayabiliyomus ama son iki ayinda felan cok daha anne karni buyuyomus kuzum