Dün son kontörlüme gittim 39+4 2cm açılmam vardı Altan muane yapıldı doğumu başlatmak için doktorum bişey yaptı ama tam olarak ne yaptı bilmiyorum bebeği eşinden kopardı bi kaç güne yada yarına doğum başlaya bilir dedi eve gitttm sancılarım oldu saat 2 de sıklaştı geceleyin bekledim duş aldım bekledim sabah 4 te sıklaştı dayanamayacak gibi oldum eşimle hastaneye geldik 5 buçukta aldılar bizi Altan bakıldı hala 2 cm di ama ağrılarım çoğaldı kanama oldu felan beklettiler yarım saat gelip tekrar baktı 3 santim ama tam giremiyor dedi epidural bağlamak istiyorum dedim beni doğum yapacağım yere getirdiler anestezi doktoru geldi bel iğnesini yaptı az bişey acıyor korkmaya gerek yok sonra bi müddet uzandım gelip tekrar baktılar 6 olmuş dediler saat 9 da 9 cm olmuştu ama bebek hala yerini alamamıştı sancı gelince ıkın dediler iğneden dolayı sancı hissedemiyorsun sadece küçük bi baskı alt tarafta oluyor o gelince ıkın dediler saat 10 da bebek yerini aldı hatta gelip baktılar bebeğin saçları görünüyor çok güçlü ıkın dediler 4 ıkınmada bebeğim doğdu ne kesi atıldı ne yırtık oldu kendimi çok iyi hissediyorum varsa sormak istedikleriniz sorun kızlar ❤️🫶🏻