teacherozlem Delidolu öyle oluyor hemoroid birebir aynısını yaşadım üç meme var hala ara ara şişiyor kremi kullanınca rahatlayıp iniyor
inarches Delidolu Büyük ihtimalle ilk doğumda zorlanmanızdan kaynaklı hemoroid oluşmuş korkulacak birşey yok yoldan 3 kişi çevirseniz birisinde mutlaka vardır.Ağrı ve acı yapıyorsa doktora gidin krem verirler.Utanılacak bir durum yok
Burcu__0506 Delidolu onlar meme canım yani hemoroid , sıcak suya oturmayı bi dene istersen bazılarına iyi geliyor sıcak ama çok sıcak olmucak otur bi bakalım inşallah faydasını görürsün
e_blue_sky_a Delidolu çok önemli bir durum, özellikle normal doğumda büyük sıkıntı yaratır. Mutlaka doktora söyleyin hem kadın doğuma hem de genel cerrahiye yönlendirirler sizi büyük olasılıkla
Burcu__0506 Delidolu rica ederm canım bu hemoroid n de Dişisi ve Erkeği var , bazısı sıcak suyu seviyor ve yumuşayıp geçiyor İnşallah seninde geçer
inarches Delidolu Biz kadınların kaderi bu zaten evlendikten sonra göstermediğimiz yerimiz kalmıyor doktorlara yok enfeksiyonlar yok hamilelik falan derken 🙈
teacherozlem Delidolu hayır hatta telefonda söyledim ilacı öyle yazdı ben zaten hemoroid olduğunu biliyorum
Burcu__0506 Delidolu zaten Genel Cerrahiye göndercek canım ben ameliyat olcaktm ama sonra vazgectm , inşallah seninki kalıcı değildir ve hemen geçer , çok can yakıyor çünkü
Drnzgn Delidolu canim bu tarz şeyleri böyle sorarak ogrenemezsin ama doktora git bence ihmal etme sen onemsemezsun ama belki ciddi biseydir
Delidolu cutecik tşk benimki baskı oldumu şisiyor Acı fazla yok O yüzden hiç bugune Kadar Kimseye Demedim
Drnzgn Delidolu ama hamilemisin canım birde böyle şeyler ihmale gelmez iki gün sonra doğumu nasıl yapacan o zaman çatı muaynesi sezeryan flan derken gene olacak aynı şeyler