e_blue_sky_a Delidolu çok önemli bir durum, özellikle normal doğumda büyük sıkıntı yaratır. Mutlaka doktora söyleyin hem kadın doğuma hem de genel cerrahiye yönlendirirler sizi büyük olasılıkla
Boncukk123 Delidolu canım korktuğunu biliyorum ama doğum anında normal olursa da ıkınınca daha cok zorlanırsın Allah korusun kötüleşmesin git doktora cekındıgını soyle insaAllah daha ılımlı yaklaşır sana karşı 🌸
eymenim_ Delidolu merhaba aynı sorun bendede var ve 2 gündür ne yapsam diye düşünüyorum benimde ilk doğumdan sonra oldu 18 saat sanci cektim kafadi gelmedi ikinmaktan oldu acı yiyince çok sıkıntılı oluyor kanama oluyor bende ne yapacağımı bilmiyorum🥹
Delidolu Boncukk123 Zaten sezerYanliyim artık NormaL olacağimi zaNnetmem kadın doğum Doktoruna Danisacam Bakalım o ne diyo
Boncukk123 Delidolu sezaryen bile olacak olsan canım normal hayatını etkiler bence kesınlıkle doktora danış 🌸
Ayseee60 Öncelikle geçmiş olsun bunda linç edecek ne var ki edecek olan insanlığından utansın hastalık bu herkesin başına gelebilir. Benimde doğumda oldu iki ay kaldı krem kullandım genel cerrahın verdiğini geçti şükür insallah bu doğumumda olmaz
Alexab Delidolu benim de bilgim yok konuyla ama doğumda oluyor diye hep duyuyorum. Utanılacak hiçbirşey yok ayrıca, kesinlikle doktora gidin fakat doktor bakıp birşey yapmayacaktır. Doğumdan sonra gel diyecektir.