Cerenbktmr123 Bukre36 bence hiç korkmayın rabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin inşaallah eğer kilo alımı durmuş olsa idi zaten hiç almazdı ama almış korkacak birşey yok bence içinizi ferah tutun 🥰
Cerenbktmr123 Yigidininanasi benimde buraya yazdıktan sonra dün gece yine biraz kanamam oldu hala birşey yok 🤔 son 8 normal olsun istiyorum inşallah rabbim gönlüme göre verir bencede fazla nazlı olacaklar galiba ☺️
Cerenbktmr123 Merismeryem sizde mi normal bekliyorsunuz bizim de bakalım Şafak 8 oldu ama ne olacak bilmiyoruz
Merismeryem Cerenbktmr123 aynen korka korka normal bekliyrm persembe gunu cati muaynesi oldm doktor yumusamaya baslamis dedi ama bakalm yarnda gtcem 2 gunde bi cagryo
Cerenbktmr123 Rabia_AKKAYA evet ya banada aynı şeyi diyip duruyorlar o kadar sıkıldım ki daha doğurmadın mı doğurmadın mı doğursam zaten haberiniz olur 🤷🏼♀️
Merismeryem Cerenbktmr123 yok.sezeryanla.ilgili bisi demedi acilma.yok.iste yarn nolcak ne dicek.bakalm
Ykerem58 Cerenbktmr123 benim de öyle oldu gittim Doğum başlamamış denildi eve geldim sabah birden suyum geldi hemen gittik acil sezeryan oldu bebek içerde kakasını yaptığı için açılmam da yoktu bekletmediler
Cerenbktmr123 Ykerem58 rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah bakalım bizleri neler bekliyor
Nslhnfdn Cerenbktmr123 artik safakta bitti ama gelmiyor 1 hafta daha kontrol edicek gelmezse suni sanciyla denicez
Busramami Cerenbktmr123 benim 39+3 ne sancı ne acilma ikiside yok 2 seferdir alttan bakiyor sezeryan istemiyorum insallah 5 gune kadar acilmam olur yoksa ya suni yada sezeryan olacak dedi 😑 cok korkuyorum
Cerenbktmr123 Busramami sağlıkla gelsinler inşallah korkmayalım içimizi ferah tutalım allah gönlümüze göre versin ❤️
Rabia_AKKAYA Kızlar ne açılma var ne sancı hiç doğum belirtisi yok korkuyorum bebeğe bişiy olacak diye yarın 9.ay 10 gün bitiyor