Cerenbktmr123 Bugün 38+5 olduk dün çok küçük fındık büyüklüğünde kan geldi doktoruma danıştık normal dedi daha sonrasında nokta kadar kahverengi leke gelmiş bugün sabah gittik nstye bağlandık herşey normal sancı gözükmüyor hala ultrasonlada baktı bi sıkıntı yok eğer gelmezse haftaya alttan muayenemiz var bu durumu yaşayan var mı bu aralar gelir mi bebiş ?
Gamzeicecev Cerenbktmr123 38+5 bende hiç bişey yok ne sancı ne kan ne leke ne ağrı senin doğumun yakındır ama 😊
Yigidininanasi Cerenbktmr123 bende 38+5 im bı ara kanama ve leke gördüm doktorum 2 cm acilmam var dedi ama 4-5 gün oldu gelen giden yok Aralık bebişleri nazlı çıktı gelmiyorlar bir türlü
Ykerem58 Cerenbktmr123 benim de öyle oldu gittim Doğum başlamamış denildi eve geldim sabah birden suyum geldi hemen gittik acil sezeryan oldu bebek içerde kakasını yaptığı için açılmam da yoktu bekletmediler
Cerenbktmr123 ysmmnk benimde nst de sancım 4 gün önce çıktı ama ben hissetmedim evlatlarımız hayırlı zamanda gelsinler inşallah ☺️
Bukre36 Cerenbktmr123 Benim bebegim 34 haftalikken 2,450 idi bugun gittim 2,750 olmus hic kilo almamis anlamadim niye boyle oldu kilosu cok iyi ilerliyodu birden durmus 1 aydir duraksamis resmen
GizeMete Kızlar ben de 38 5 çatı muayenesi oldum bugün ama hiç açıklık Yok gelesi yok benim kızın da😝
GizeMete Cerenbktmr123 acı eşiğim yüksektir aslında ama biraz zor geçti dayanılmayacak bişey değil tabiki ama kendinizi kasmayın🙏🤗
Cerenbktmr123 GizeMete rabbim hayırlı Doğum nasip etsin inşaallah bebeklerim gelmeyi niyetleri yok ☺️☺️
Cerenbktmr123 Bukre36 doktorunuz bir şey demediyse endişelenmeyin birşey yoktur ama son zamanlarda bizde çok yavaş kilo alıyoruz bizimkide iri bir Bebek değil zaten
Bukre36 Cerenbktmr123 Ben yurtdisindayim surekli randevu veriyor doktorum esim sehir disindaydi bende dil biomedigim icin 1 aydir gitmedim o gitmedigim bir ayda da hic kilo almamis
Cerenbktmr123 Bukre36 bence hiç korkmayın rabbim sağlıklı doğmasını nasip etsin inşaallah eğer kilo alımı durmuş olsa idi zaten hiç almazdı ama almış korkacak birşey yok bence içinizi ferah tutun 🥰
Cerenbktmr123 Yigidininanasi benimde buraya yazdıktan sonra dün gece yine biraz kanamam oldu hala birşey yok 🤔 son 8 normal olsun istiyorum inşallah rabbim gönlüme göre verir bencede fazla nazlı olacaklar galiba ☺️
Cerenbktmr123 Merismeryem sizde mi normal bekliyorsunuz bizim de bakalım Şafak 8 oldu ama ne olacak bilmiyoruz
Rabia_AKKAYA Benimde 40.hafta da ama hiç belirti yok daha doğurmadinmi diyenlerden o kadar sıkıldım ki doğurdumda bomba saklıyom karnımda sinirden patlayacam birgün😂😂😂
Cerenbktmr123 Rabia_AKKAYA evet ya banada aynı şeyi diyip duruyorlar o kadar sıkıldım ki daha doğurmadın mı doğurmadın mı doğursam zaten haberiniz olur 🤷🏼♀️