iremkoftercioglu Ladyss boyum 172 bende 78 kiloyla hamile kaldım 36+1 haftadayım 7 kilo almışım ilk gebeliğimde 65le hamile kalmıştım 14 kilo almıştım ☺️
11-02- yamanagihan 45 kiloyla hamile kaldım şuan 28 haftalığım 25 den sonra bir anda büyüdü şaştım kaldım şimdi zor oturup kalkmaya başladım dışardan bakınca yeni yeni belli oluyor
Boncukk123 yamanagihan ben kilolu hamile kaldım canım 12+6 yım daha erken diye düşünüyorum ama okuyorum burda karnı cok çıkanları benim akşamdan çıkıyor karnım gündüz normal oluyor ☺️
asell13 yamanagihan 12+2 ama 6 aylık gibi karnım -4 kiloda verdim şimdilik böyle devam ediyo bakalım 😅
Boncukk123 iremkoftercioglu Allah herkese böyle 85 kilo nasib etsin ne diyim canım masaAllah benim nazarım değmez ama masaAllah diyim ☺️ Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasib etsin 🌸
muhammedd iremkoftercioglu acaba gerçekten 85 kilo musun 😂😂 65 en fazla hadi 70 olsun gösterdiğin o civarlar boyun kaç canım
Aybenar @yamanagihan 17 haftalığız toplu taşıma da yer vermeye başladılar 🙈 ilk gebelikte böyle değildi ama göbüşüm için iştekiler herkes bu sefer çabuk büyüdü göbeğin deyip duruyorlar 56 ile hamile kaldım 59 a doğru gidiyorum
Serendipity16 Aybenar sırf bunun için göbeğim çıksın istiyorum artık geçen minibüste herkes oturuyor çoğunluğu da erkek biri de kalkıp yer vermedi birine gidip hamileyim desem inanmaz diye bir şeyde demedim ama belim koptu yani 😂
aminehumamoms yamanagihan 32+6haftalıgım dışardayken hamile oldugum bile anlaşılmıyor 😁 birde bebeğim 1 hafta önden gidiyor kilosu