yamanagihan Balık etli olup hem kilolu görünüp hemde hamile gibi görünenler size de selam 😂 artık göbek değil bebek diyorum sorana
iremkoftercioglu yamanagihan Hem balık etli olup hem kilolu hamile kaldığım 2.gebeliğimden selam artık 36 haftalığız 😂
[silindi] yamanagihan kızım da bende son aylarda 5 aylık gibiydim Şuan 2. Gebeliğim 7+1 bakacaz artık 🤣 2. Gebelikte karın daha çok çıkar derler
iremkoftercioglu Iremaydmrr yok canım 78 kiloyla hamile kaldım ama sadece 7 kilo aldım heralde ondan 😂
Glcn12 [silindi] yok bence ilk gebeliğimde kocaman bir göbeğim vardı ikinci gebeliğim sordular mı 37 haftalık diyorum kimse inanmıyor o bebek küçüktür diyor sadece 3 kilo aldım ana
iremkoftercioglu Ebru-29 boyum olduğu için hamilelikte kilom çok belli olmadı ama 78 kiloyla hamile kaldım baya iriyim yani ☺️
Sevdekusu1 iremkoftercioglu iremkoftercioglu maşallah çok yakışmış gebelik inşallah bende fazla kilo almam kilolu hamile kaldım boyda çok uzun olmadığından kilo almayana çok müsaitim kötü görünürüm
Ladyss iremkoftercioglu boyun kaç ben de 176’yım 2 aylık daha bebiş 71 kiloyum 🥰 merak ediyorum kaç kilo alacam diye
ecembugra53 yamanagihan karnım yok suan kilo da almadım sabitim 😂😂 ilk cocugımda da almamıstım 😅 bunda da aynı devam
Aybarssmom_ Maşallah size 🫶🏻 benim karnım dünya gibi oldu tıpkı bir panda gibiyim şuan 🤣 daha 2 aylık hamileydim cinsiyeti ne diye soruyorlardı karnımı görenler 🤣🤣
iremkoftercioglu Ladyss boyum 172 bende 78 kiloyla hamile kaldım 36+1 haftadayım 7 kilo almışım ilk gebeliğimde 65le hamile kalmıştım 14 kilo almıştım ☺️