zeytin_ Ayseemine25 oy maşallah subanallah 😍 bişi diycem beslenme duzeniniz nasıl neler yiyosunuz genellikle 🌸😅
Parsmommy Camlicagizem hadi ya maşallah çok anlamıyorum ama haftasına göre sanki uzun bir bebiş mi doktor dedi mi böyle birşey 😄😍
Parsmommy Senemyldrm neden bu serklaj dedikleri şeyle mi alakalı bir durum var . Oy dua ederim tabiki inşallah vaktinde sağlıkla doğsun 🙏❤️
Senemyldrm Parsmommy yok canım ya bi anda sancım oldu dr gittim yatış verdi erken doğum riski diye:( hersey yolundaydi bugüne kadar. Teşekkür ederim ❤️🙏🏻
aminehumamoms Parsmommy 29haftada kızım 1500gramdı şuanda 32+5im 2 hafta sonra kontrolüm ozaman öğrenicem 🥰
Meliisssaaaa123 Haftadayım 32. Haftada 2 kiloydu şu an bilmiyorum 🤷♀️ asıl danışmak istediğim şey şu dünden beri yürürken özellikle kasıklarımda inanılmaz bir baskı oluyor yürüyemiyorum , doğrulamıyorum resmen yaşayan var mı? 🥹
Parsmommy Meliisssaaaa123 maşallah 😍 hiç bilmiyorum çünkü ben 23. Haftadayim henüz 🙈 doktora sordunuz mu acaba bebek büyüdüğü için zorlaşıyor olabilir gibi geldi
MelteM2cck Meliisssaaaa123 ben 23.haftadayım aynı durum bende de var. Doktora gittim bu hafta sordum. Plasenta aşağıdaymış o baskı yapıyormuş. Yavaş yürü dedi. Ağır iş yapma dedi. Bol bol istirahat dedi bana.