Hilaall Çin takvimini heaplayan ve doğru çıkan var mı ben hespladm erkek çıktı erkek oldu yine hamileyim kız çıkıyor bu sefer inşallah
Boncukk123 Hilaall bende de kız çıktı herkes keseye göre falan erkek kesın diyor bende çok merak ediyorum doktor kontrolü 14.haftaya denk geliyor gösterirse kendını bi ihtimal öğreniriz ☺️🌸
Boncukk123 tugbadurmaz34 ayy bize de soyle canım bende de kız çıktı herkes erkek diyor ☺️ 14.haftada kontrolüm cok merak ediyorum 🌸
tugbadurmaz34 Boncukk123 bu arada bana da erkek diyorlar usg yi görünce ama ben ve eşim kız istiyoruz en çok bu arada her gün 1 kase zeytin 1 tabak turşu yerim mutlaka asla tatlı yemiyorum başından beri canım istemiyor sadece tuzlu ekşi 🥹🤭😂
Esrass21 Benimde onume rus takvimi diye bisi cikti onda hesapladim kiz cikti dqha onceki gebeligimi hesapladim acaba dogrumu diye oda erkek dedi evet dofru cikri bir oglum var
tugbadurmaz34 Esrass21 çini yapmıştım kan yenilemeyi yapmıştım yüzük testini bile yapmıştım hepsinde kız çıktı şimdi bu yazdığın Rus’u da yaptım yine kız çıktı ama görenler erkek diyor 😂😂😂😂 bak foto attım
bebegimm34_ Esrass21 rus takvimi yaptım erkek cıktı , çin takvimi yaptım oda kız çıktı 🤭 çin takviminde yaşımızı 1 yıl büyük mü gösteriyoruz
Boncukk123 tugbadurmaz34 ayyy ben hic anlayamam ultrasondan canım ama erkek gibi duruyor sanki yaa ☺️🌸 sağlıkla gelsin de çin takviminde de gebe kaldığın ayı soruyor ya Ağustos ya da Eylül bilemiyorum ki yumurtlama Ağustos’un son haftasıydı acaba Ağustos’ta mı tuttu yoksa Eylül mu bilmiyorum ☺️ İkisi de farklı cinsiyet söylüyor
Esrass21 tugbadurmaz34 ay bemde hic anlamam ama cidden erkek gibi dueuyor cinsiyet ne zmn belli olucak
tugbadurmaz34 Balık bakalım teyzeleri tüm hurafelere göre kız ama erkek diyorlar bu fotoğrafı görenler 😂😂😂
tugbadurmaz34 Esrass21 15 inde 2 li testim var bakalım belki rahminde bulunur ama bulunmaz aralığın başına randevu alıcam o zaman kesin belli olur inşallah 🥰