Momofelisa 1,5 üstü nasıl içiyorsunuz anlamıyorum 🙈 bi kere yemekten yarım saat önce ve iki saat sonra içmek lazım. Diğer türlü midenin mikropları öldürücü görevini engelliyor. E böyle olunca da su içebildiğim zaman dilimi çok kısıtlanıyor 🤷🏻♀️
berrakmutlu Son bir aydır korkudan 3 litre içiyorum en az😅 ama alışıyorsunuz mutlaka için enfeksiyon ve birçok şeyin önüne geçiyor lütfen ihmal etmeyin
Camlicagizem 1palyaco Min 3 max 4lt bulabiliyor yanımdan şişemi asla ayırmıyorum yaşlı teyzeler gibi ben nereye o oraya😁
cokbilmismom Bence herkes kendi vücut ihtiyacına göre içmeli suyu günde 5 litre su içmek nedir herseyin fazlası zarar. Benim kapasitem Max 3 oda çok nadir genelde ancak 2 içebiliyorum bir sorun yaşamadım bu zamana kadar doktorun önerisinde bu zaten 2 3 arası
Egemoms1303 Bende en az 3-4 lt içiyorum doktorum altına düşme amniyon sıvısında azalma olur demişti özellikle de yazın 🥰 Detaylıya giderken hatta az içmiştim hemen anlamıştı 😁
1palyaco fatos2404 hahaha bu iyiydi 😁 hatta bazen içtiğimden daha çok idrar yapıyorum diye düşünüyorum 😁
abnw Naniklininik musluk suyu tüketmiyorum ama hazır suyu çok rahat içiyorum, sürekli canım kana kana su içmek istiyor
Zeyneb_mihrap76 1palyaco günde 10 litre içiyorum desem sanırım kimse inanmayacak ama içiyorum. Çocukluğumdan beri suyu çok seviyorum aşırı su içme sebebimde endokrine gittim emar falan çekildi çok şükür sorun yok vücut su içmeyi seviyor 🤩