Krasivyy Senemhifa sağol bitanem bizimki de hep sakindi bacakları kapalıydı dün çikolata bide mevye suyu içtim doktor ultrasonu bi açtı direk bcaklarını acık gördü hiç yerinde durmuyordu sende myle yap kontrole giderken
ayaniz Senemhifa kız sayenizde her gün bi teori duyuyorum😂 biraz daha sabret detaylıda net ögrenirsin:)
Senemhifa ayaniz 😂😂 instada yapanlar vardı da artık yapmıyorlar detaylıya da çok var yaaaaaaa nasıl dayancam biran önce alışveriş yapayım istiyorum🤗☺️😄
Lilaalya Senemhifa canım benimkini ilk erkeğe benzettiler geçen hafta gittim yüzüstü yatıp göstermediği için kız dedi ama erkeğe benzetmişlerdi dedim annesi cinsiyetini göstermediği zaman ben kız diyorum dedi haftaya kesin öğreniriz İnşallah 😊
Esra_annee Ahhh şu cinsiyet insan meraktan çatlıyor sırf cinsiyete dair bir şey vardır diye giriyorum şu forma 😄 Allah’ım zaman da geçmiyor ki bilelim inşaAllah hepimizin gönlünde yatan nasip olur Rabbim bana da küçüklüğümden beri yaptığım duamı hayalimi nasip eder hayırlısı ile inşaAllah 🙏🏻
Esra_annee Senemhifa ay ne güzel darısı bana inşaAllah yarın bizde öğreniriz 🙏🏻Kaç haftalıkken öğrendiniz
Senemhifa Esra_annee inşAllah canım 16 haftalığız gitmeden çikolata ve meyve suyu içmeni tavsiye ederim ben öyle yaptım ve gösterdi😊
Gmzcngi Senemhifa erkek demişse erkektir canım onlarda yanılma payı pek olmuyormuş Allah gönlünüze göre versin🤲🦋