Merve775 Kızlar son haftalardayım doğum zamanını bekliyorum özel bölge jiletle mi temizleniyorsunuz yoksa ağdayla mı size sormak istedim mikrop bakımından soruyorum
Suziiii- Merve775 hergun duş alıyorum bende hergun temizliyorum ne olur ne olmaz doğum başlar diye bende jiletle alıyorum mecbur diğer türlü zor oluyor
Blueberry0 Merve775 jiletle alıyorum hep, ağda hiç yaptırmadım yaptırmıcam da canım çok tatlıdır benim dayanamam😄Jiletle de zorlanmaya başladım son haftalardayım bende 🤣
Yagmurakyurek Ağda çok acıtır hamilelikte cilt hasas oluyo jilet tüy dokucude çabuk cikartior bende bilmiorum neyle alayım tüy dökücü kulandim çabuk cikartior hemde erkek sakalı gibi cikartior hamile olmdan once agdaya gidiordum artık vajinal hasas olduğu için agdaya gidemiorum sizinki hasas degilse ağda öneririm
Merve775 Yagmurakyurek valla ben hiç ağda yaptırmadım desem yeridir jiletle alıyordum sonra da lazere başladım gidiyordum gayette iyiydi ama hamile kalınca gidemedim
cokbilmismom Yagmurakyurek tuy dökücüyü hamileykende mi kullandınız bence aşırı kimyasal ya ve çok kötü kokuyor o tuy döküculer. Zaten jiletten hiç bir farkı yok ertesi güne uçlar çıkıyor.
Merve775 Blueberry0 bende son haftalardayım lazer çok güzel bişey gerçekten inanılmayacak kadar temiz oluyorum ama hamilelik de gidemedim işte oğlum sağlıkla doğsun sonra başlarım
busra_ab Plastik cerrahi eldivenle almak daha iyi ama acısına dayanıp ve uğraşabilirseniz o da ileriki aylarda zor olur sanırım bn 4.5 aylığım hiç jilet kullanmadım
Alexab Merve775 ben hamileliğimin3. Ayından beri mutlaka düzenli olarak ağdaya gidiyorum uzatmadan ilk başlarda çok hassas değildi ama son haftalarda artık aşırı hasaslaştı fakat gittiğim yerdeki kız aşırı profesyonel olduğu için dikkatli ve bekleyerek yapıyor ağda yatağını kaldırıyor mesela ben sırt üstü yatamıyorum çünkü. Ağdadan sonra bepantol sürdüğü halde bazı yerlerde hafif deri kalkması oluyor hassaslıktan malesef ama geçiyor ertesine güne bol bepantol sürmek lazım.
Birannis Haftaya kadar eldivenle kendim aldım 29 da agdaya gittim ilk defa 10 dk anca sürüyor valla büyük rahatlık 33 de gittim birde 36 37 de falan giderim sanırsam tavsiye ederim herkese büyük rahatlık gerçekten
Buse_2777 Merve775 ben ağda aldm doğuma 3 gün kala iyiki de almışm çok iyi temiz oluo bi zararı da olmadı, jilet 1 hafta snra geri çıkarır doğumdan snra da uğraşmak zor olur, ama ağda rahat 1 aya yakn gider yani,
Merve775 Buse_2777 evet gider rahat ama benim için zor oluyor çünkü haklısın güzel oluyor ama hassas bi cildim var zaten
Yagmurakyurek cokbilmismom ben birkere kulandim tüğ dökücü jilete tuğ dökücüde onermiorum kimseye cildi hasas olanlar bu urunleri kulnblr benim cildim hamilelikte hasas oldu agdayi biraktm
Minikruyam Merve775 ben 4 aylığım ağda cekio ediyo diye gebeliğim başından beri jiletle aldım daha öncede jilet ağda karışıktı çok çabuk çıkartmaz çok sık yapmayın çok şık yaparsanız çok şık çıkıyor bence mesela bir haftada ancak alıncak kıvama gelio hatta bı haftada da küçük oluyor alırken kanatırim diye 1.5 haftaya uzatıyorum ben doğum yaklassa bile bence her gün yapmayın jiletti sabundu enfeksiyon olur kaldı ki acil doğuma gitseniz dahi bu çok doğal bı surec kilimizda olucak herseyimizde olucak rahat olun biz doğum yapicaz inşallah böle şeylerin stresine girmeyin bende kıllı bı insanimdir ama bı haftada yeterli oluyo temiz temiz dolasiorum ağda konusunda da ağda tertemiz oluyo evet ama kendiniz yapabilirseniz kuofor sıkıntı bence enfeksiyon açısından spatula değişse bile ağda değişmiyor senden önceki müşterinin spatulasi giriyo agdaya sonra senin spatula her türlü mikrobik buluyorum benim fikrim stres etme hiç vur jileti gitsin😄
Merve775 Minikruyam valla beni rahatlattın çok teşekkür ederim ön tarafımı alıyorum jilet ile lazere gittiğim zamanda popo bölümünde de var diye atışlar yapıldı ilk hamile kaldıgım zamanlarda jiletle alabiliyordum ama şimdi göbüşten eğilemiyorum eğilsem de göremiyorum bi kaç defa eldivenle almaya çalıştım ama oda yetersiz kalıyor