Camlicagizem kvsr22 Omo da kullanmıştım ama pek etkisini görmedim makine dolsun diye beklediği için sanırım
Merve_vrl Camlicagizem Ben siveno kullanıyorum,içeriği tamamen organik ama lekeleri tamamiyle çıkarıyor diyemem. Eğer leke olursa çok çok az olmak üzere beyaz sabun ile çitiliyorum sonra makineye atıyorum. Bu şekilde buldum çözümü ☺️
Camlicagizem Merve_vrl Mantıklı ama işte anlamadığım konu okadar para verip leke çıkarmaması bizler gibi de değiller içtikleri tek şey anne sütü çıkarması lazım yaa😄
Nurumsun Naturalive çamaşır deterjanı ve oksi leke çıkarıcısını kullanıyorum. Bebeğim için de kullanırım diye düşünüyorum. İçeriği temiz, isterseniz bir bakın 😊
Gamzeramo Camlicagizem bende yeni aldim ins memnun kalırım Trendyol da indirimdeydi 2 sise aldim portakalli bi kokusu var
Camlicagizem Gamzeramo Ahh birde fiyatları biraz daha makul olsa😔 çoğu herkes onu önermiş yorumlarda iyi aslında ama bakıcaz bakalım araştırmaya devam😊
Gamzeramo Camlicagizem 220 tl den 97 ye düşmüştü tanesi trendyolda bende o sekilde aldm esimde dedi bari 2 tane alalim kargo ucreti olmaz tmm dedim 😁😁😂
Merve_vrl Camlicagizem İşte malesef tek içtikleri anne sütü olabilir ama kakaları ve kokusunu düşününce hiç de öyle gibi durmuyor 🤭😂
anapanda12 Camlicagizem oğlumda roxy kullanmıştım şuan 4 aylık kızım var Dalin toz olanından kullanıyorum
anapanda12 Camlicagizem henüz kızım 4 aylık kusması falan yeni arttı ama sorun olmuyor hemen değişiyorum altına yaptığı zaman malum sar sarı zıbınlarına taşıyor ben toz deterjanla ön yıkama yapıyorum soğuk suda elimde kabasını iki çitileyip atıyorum makineye 30 derecede yıkıyorum oh mis valla çıkıyor